Mi a véleményetek egy olyan férfiról aki munka után csak a kanapén hever és nyomkodja a telefonját vagy netflixezik és semmi értelmes tevékenységet vagy hobbit nem folytat?
Gondolom anyuci, vagy a dugható anyuci (feleség, barátnő) ellátja.
Én az ilyet egy koloncnak látom a másik nyakán.
Felőlem heverészhetne másnapig, nem főznék neki. Éhen döglene.
Mondjuk ez az "elfárad a munkában" azért a legtöbb embernél túlzás. Tudom itt mindenki sztahanovista gyári munkás aki csak alszik két munka között.
De valljuk be az emberek jelentős része a 8 óra munka mellett még 8 órát elcsesz a semmire. És pont ettől fognak kiégni, hogy két munka között csak döglenek és várják a munkát.
Nekem a férjem mindent megcsinál, ha mondom neki. Amúgy ül és semmi értelmeset. Nem panaszkodik, nem vág pofákat, de magától ha átesik valamin se tűnik fel nemi. Mindenki oda meg vissza van, hogy mindent megcsinál, de nekem meg így 15 év után elegem van belőle, hogy mindent mondani kell. És még én érezzem rosszul magam, hogy nekem semmi se elég jó. Magától bevásárolni se se tud, ha meg is mondom mit hozzon 4x minimum telefonál. Semmit se tud egyedül. Jön egy hivatalos levél ki se nyitja csak odaadja, még mi se nyitom, de hogy ez mi, mi van benne, mintha röntgen szemem lenne, nem ugyanúgy elolvasnám én is. Ha tízszer elmegy a gyerekért kettőre mert mondom neki, akkor ha tizenegyedszerre nem mondom már nem jókor megy. Ebbe is bele lehet fáradni, mintha lenne egy másik gyerekem is. Szóval ezt is nézze, aki előtte áll. Elegem van, hogy mindent nekem kell tudni, fejben tartani, szervezni, dönteni. Ha hajóhoz hasonlítjuk a dolgot nem is az a baj, ha őt hagyom kapitánynak, hogy rossz felé kormányoz. Hanem nem is kormányoz, csak sodródunk…
Minek mentem hozzá? Hát ugye, ez nem rögtön annyira fárasztó, csak az évek alatt. Először még örül az ember, hogy nem zsémbes, nem nehéz vele. Közben meg…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!