Mással is volt olyan, hogy a rengeteg ügyes, tehetséges embert látva YouTube -on, elment az önbizalma mindentől?
Régen, amíg nem volt internet, az ember nem láthatott ennyi embert egyszerre, hihette azt, hogy ő egész ügyes a maga területén, és ez fűtötte a lelkesedését, tanult, kísérletezett, igyekezett valami jót összehozni.
Ma már nincs olyan téma, amiből ne lenne sokezer vérprofi, akiket láthatunk, ráadásul a megvágott videók miatt úgy tűnik, mindent azonnal, tökéletesen megoldanak, pedig azért gyakran kiderül, hogy nekik és hetekbe telt valami, ami látszólag 20 perc alatt elkészült. Én főleg 3D grafikai téren látom ezt, de minden más területen is ez a tendencia.
Egy ideje azt érzem, ilyen mezőnyben nem lehet ma már labdába rúgni, és ez totál passzívvá tett, elment minden kedvem, kb. mintha egy teknős lennék a fecskék között.
Miért menne el az önbizalmam attól ha látok másokat is akik ügyesek valamiben?
Attól én még lehetek a saját területemen ügyes sikeres.
Nekem ez meghozza az önbizalmam, nem elveszi.
Sosem értettem azokat, akinek elveszi a kedvét/önbizalmát, ha valaki jobb nála. Szánalmasnak gondolom az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!