Vagytok valakinek a legfontosabbak? Ha nem, lenne rá igény?
Figyelt kérdés
Természetesen magamról írtam. Én nem, pedig szeretnék. Ettől a helyzettől szenvedek.2023. ápr. 16. 21:10
1/8 A kérdező kommentje:
Ilyen közhelyeket is nyugodtan írhattok, hogy "magadnak legyél a legfontosabb", meg "legyél annyira teljes ember, hogy ne mástól várd a boldogságot".
2023. ápr. 16. 21:10
2/8 anonim válasza:
Most jelenleg vagyok Valakinek KIEMELTEN(!) fontos az életében. Ettől pedig elégedettebb és boldogabb vagyok! :)
3/8 anonim válasza:
Sajnos igen. Húgomnak és anyámnak. Nem szeretnék fontos lenni senkinek, mert nem halhatok így meg. Szükségük van rám, sajnos.
4/8 anonim válasza:
Nem, igazából szerintem igazán fontos senkinek sem vagyok. Még csak nagyon fontos kategória sem.
5/8 anonim válasza:
Szerintem (ill. tudtommal) igen, de nyilván ebben nem lehetek teljesen biztos. Nem is gondolok erre, mert igazából nem szeretnék az lenni egy embernek sem, túl sok felelősséggel jár.
6/8 anonim válasza:
Igen. Több embernek is. De ahogy telik az idő a felelőség már nehézzé válik, mint pár évtizede.Néha én szeretnék az ő helyükbe lenni, de még nincs itt az ideje.
8/8 anonim válasza:
A szüleimnek, és ezzel ki is fújt a lista. Ezért is nagyon hálás vagyok, nem szeretnék félreértést, csak közben annyira jó lenne, ha rajtuk kívül lenne még ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!