Oké, ha milliomos lennék, nem költeném a pénzem, nem vennék drága telefonokat, nem vennék drága autókat, nem vennék semmi drágát. Jelenleg úgy gondolom, hogy átlagon felüli életet élek Magyarországon, tavaly vettem a legújabb iphone-t, és nagyon furcsán éreztem magam, csak sokan nem engedhetik meg maguknak, és ez egy nagyon furcsa érzés. eladtam és vettem egy olcsóbbat. Mit gondolsz erről?
Ma már nem kunszt milliomosnak lenni, egy év alatt egy kis nyugdíjas is több mint 1 milliót költ el egy év alatt, 77 ezer feletti nyugdíjából.
260 ezres fizetés mellett 4 hónap, 1 év alatt 3 milliót kereshet egy dolgozó.
2023. ápr. 11. 18:41
12/29 anonim válasza:
... nettóban.
Emellett még 1 milliót leadózik.
2023. ápr. 11. 18:43
13/29 anonim válasza:
"eladtam és vettem egy olcsóbbat"
A 600 ezrest eladtam,
vettem egy olcsóbbat, egy 490 ezrest.
2023. ápr. 11. 18:45
14/29 anonim válasza:
Mit vettél helyette? Iphone 13-at, 12-tőt? Egyébként ne hidd hogy sok ember érezné magát rosszul mert neked Iphone 14/14 Pro-d volt. Nem egy Rolex. Aki akar, az tud venni részletre vagy használtan. Szóval én feleslegesnek találom hogy lecserélted. Ez így pénzkidobás. Tényleg senkit nem izgat, hogy kinek milyen telefonja van. Legalábbis városokban. Mifelénk azért más a helyzet, sok a C osztály beli. Volt Apple telefonom és mindig megbámultak, pedig nem egy mai darab volt. Aztán vettem egy DRÁGÁBB! huaweit, de az már senkit sem izgatott szerencsére. Szóval vannak érdekes emberek, de az csak egy nagyon szűk réteg.
2023. ápr. 11. 20:37
15/29 anonim válasza:
Egy bizonyos kor vagy érettség szintjén, nem érdekli az embert hogy a másiknak milyen telefonja van.
Majd felnőssz kisfiú/troll.
2023. ápr. 11. 22:41
16/29 anonim válasza:
15, engem soha nem bámul meg senki, hiaba iPhoneom van, es nem városban élek.
2023. ápr. 11. 22:58
17/29 anonim válasza:
17. Az jó. Engem meg is szóltak miatta a buszon anno. Tele van tróger emberekkel ahol én élek. Nagyon irritálóak. Emiatt vettem végül más márkát. 🫤 Meg lehet szólni engen hogy minek foglalkozok mások véleményével, de engem akkor is zavart hogy egy csöves, repedt Iphone 8 miatt vizsgálgattak. De az egész környéken ilyen mentalitású emberek élnek. Városban ezt nem tapasztaltam.
2023. ápr. 11. 23:30
18/29 anonim válasza:
18
Nem engedhetik meg maguknak, es azt hiszik csak az iPhone a draga, azert csinaljak ezt.
2023. ápr. 11. 23:42
19/29 anonim válasza:
19. Biztosan, pedig bőven 100K alatt volt használtan.
Egyszer az utcán sétáltam és oda jött hozzám balkéz felől egy kedves honfitárs. Az első dolga volt hogy leszólta a 20 ezres Adidas cipőmet, aztán pedig ezt mondta: "Látom ott ficegnek a húszezresek a farzsebedben! Dobj már meg eggyel!" 20 másodperc múlva pedig jobb kéz felöl is megjelent egy kedves polgár és az is folytatta. "Teee, te gazdag gyerek!" stb. Közben meg 2-szer drágább cuccok voltak rajtuk, gondolom eladták a kocsit vagy nem tudom.😆😶😬
Egyébként lehet hogy anyagilag jobban állok mint a helyiek, de egyáltalán nem vagyok átlag feletti sőt, inkább szerintem alatti. Ezért is rohadt irritáló hogy még tőlem kéregetnek meg nekem szólogatnak be. Menjenek el dolgozni a vasazás helyett.😠
Ígérem, befejeztem a hőbörgést.
2023. ápr. 12. 00:04
20/29 anonim válasza:
Egy ideje párnapont jön ez a kérdés kicsit másként foglamazva, de mindig ugyanoda jut ki az egész, hogy oké trollkodik valszeg, de ami még gázabb, hogy úgy könynen dumál, hogy nem venne ha amúgy sem tudja megvenni a luxuscuccokat D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!