Miért olyan sok a bunkó meg a troll itt a gyakorin ?
Amikor nem tudsz kérdezni sem, akkor nincs mit tenni. Az hogy neked mi nem tetszik az a te bajod. Mindenki olvashat, mindenki válaszolhat. Az ember reménykedik, hogy egyszer rájönnek a kérdezők, hogy a saját nyomoruk az mindig a saját nyomoruk lesz. Az meg hogy képtelenek egy kérdést egy az egyben beütni a gugliba, azt nem is kell minősíteni. Amikor felteszed a kérdést, hogy 2x2 mennyi, amire a 4en kívül az az értelmes válasz, hogy keresd meg a neten vagy járj suliba.
Nagyon sokszor van az, hogy megmondják egy kérdésre a választ, de szegény kérdezőnek ez nem elegendő és lehúzza a választ. Aztán megy még egy darabig a felesleges duma, a végén meg kiderül, hogy a kérdező nem is arra gondolt, mert ugye egy kérdést már nem tud megfogalmazni valami miatt. Ilyenkor megy az, hogy flegmáznak vele, pedig csak annyira tájékozatlan, hogy a Holdról is látszik.
Volt egyszer, hogy egy kérdésre a harmadik válaszban megmondtam mi van, ezt természetesen lehúzták, majd még 5 oldalon keresztül ment egy hétig a beszéd, mire kiderült, hogy tényleg az történt amit mondtam (egy eseményre kérdeztek rá és valóban nem volt elég info abban a pillanatban, de én a flegma válaszoló, az addigi tapasztalataim alapján "simán" megmondtam, hogy SZERINTEM ez történt). Ami furcsa, hogy ezek után egyetlen hozzászóló sem jelezte, hogy jé az elején valaki megmondta, akit aztán sem értékeltek feljebb, hogy kiderült a tuti. Szóval egy ilyen helyen a trollkodás teljesen indokolt és elfogadható SZERINTEM:) A színvonalat semmiben nem befolyásolja.
Eleve a magyarok többsége nem valami értelmes, de legalább frusztrált, okoskodó. Ez meg egy erősen lejtmenetben lévő oldal, ami felett eljárt az idő.
A kommentelők nagy része nem segítenek akar, csak levezetni a feszültséget, beszólni a kérdezőnek.
Az ide író nők többsége konkrétan orvosi eset, csak személyeskednek, fröcsögnek, de azok sem normálisak, akik leírják a kérdezőnek, máskor fel tehet-e ilyen kérdést, alkothat-e véleményt saját tapasztalat alapján, hogyan fogalmazzon etc.
Szerintem itt a többség max. titkárnő/árufeltöltő, aki próbál nagyon okos lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!