Direkt nem köszönt vissza a boltos csaj?
Ma este bementem a kisboltba, és köszöntem jól hallhatóan, aztán nem köszönt vissza a boltoscsaj. A helyzet, az hogy én meg elszóltam magam, hogy "köszönni luxus", es ez is jól hallható lehetett, de ezt már csak magamnak mondtam, csak kicsit hangosan, de lehet hallotta. Majd mikor jöttem el, köszöntem újra, hogy Viszontlátásra, ekkor megint nem köszönt a csaj.
Elképzelhető, ekkor már lehet köszönt volna, de lehet hogy direkt nem köszönt, mert hallotta azt, hogy "köszönni luxus" beszédemet?
Amikor kiléptem a bolt ajtaján, (nyitva volt a bolt ajtó dzellőzés miatt), nagyon nyomdafestéket nem tűrő beszédet mondtam, ide le sem írom, csak a kezdőbetűt. "K". KInt meg cigiztek fiatsl srácok és elkzdték, hogy jhúhúj!!! Lehet ezt is hallotta a boltos is, de a srácok akor biztos.
Én, ha köszönök, elvárom, h köszönjenek vissza. Egyre rosszabb az ország ahol élünk, nem kis gond van, az emberek is majd megeszik egymást. Legalább annyi tisuztelet legyen bennünk, hogy köszönjünk vissza, aki köszön.
Amit a kérdésben írtam, hogy se be, se ki nem köszönt a boltoscsaj, ilyenkor szoktam az ajtóról leírni a főnök telefonszámát. Szinte mindenholkint van, h tűz esetén értesítendő... és felhívni a főnököt, hogy x időben x eladónő még bunkón szólt nekem-persze nem igaz, és jön vissza később a főnöktől.a telefon, hogy elbeszélgettem vele és elnézést kérek.
Volt már, hogy kiscsaj eladónál, szépen felhívtam a főnököt...és elmondtam neki egy-két dolgot, még rátettem egy lapáttal is, aztán visszahívott másnap, hogy elbeszélgetett vele és elnézést kér. Mondtam, nem kell elnézést kérni, mert nem Ön mint főnök tette amit tett, hanem az alkalmazott. Olyan is volt, hogy hogy kárpótólhatnak engem. Mondtam sehogy. Tehát nagyon könnyen el tud szakadni a cérna nálam ilyen téren.
Igen, egyre rosszabb ez az ország, pláne ilyen az szuper ego félisten nárcisz debil bölcsödés dologtalan nyomorultak miatt, akiknek egyetlen örömük, ha mások alá tesznek, mert csak akkor érzik valakinek magukat.
Ha nem tetszik az ország, el lehet ám menni, de a te kukacos, fellengzős fajtádat sehol a világon nem fogadják szívesen.
Elhiheted, hogy a főnök is a pokolba kívan téged, csak épp azt mondja, amit hallani akarsz, hogy lenyugodj és szabaduljon tőled.
Ha te kuva anyázol csak mert egy eladó nem köszönt felségednek, akkor ott a te fejedben van a nagyobb baj.
Kérdező
8-as vagyok.Minek teszed fel a kérdést,ha mindenáron azt akarod bizonyítani,hogy direkt nem köszönt az eladò már befelé sem?
A 9-esnek igaza van, nem tudom, miért pontozták le. Nyilván kivételek vannak, de aki eladó/kasszás, az általában nem véletlenül az: vélhetően nincs piacképes tudása, de legalább meg van sértődve a fél világra, amiért csak eladó lett belőle. Ne foglalkozz vele, engem is vmennyire idegesítenek az ilyen dolgok, de túlzottan nem rágódom azon, ha egy tanulatlan eladódroid nem tud viselkedni.
A (humán) diplomás beképzelt ügyintéző nők többsége és borzasztó, reál területen dolgozom, így gyakran találkozom velük: meglehetősen buták de borzasztóan beképzeltek, kb. mint az itteni szánsájdoll-féle agyatlan arrogáns nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!