Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Direkt nem köszönt vissza a...

Direkt nem köszönt vissza a boltos csaj?

Figyelt kérdés

Ma este bementem a kisboltba, és köszöntem jól hallhatóan, aztán nem köszönt vissza a boltoscsaj. A helyzet, az hogy én meg elszóltam magam, hogy "köszönni luxus", es ez is jól hallható lehetett, de ezt már csak magamnak mondtam, csak kicsit hangosan, de lehet hallotta. Majd mikor jöttem el, köszöntem újra, hogy Viszontlátásra, ekkor megint nem köszönt a csaj.

Elképzelhető, ekkor már lehet köszönt volna, de lehet hogy direkt nem köszönt, mert hallotta azt, hogy "köszönni luxus" beszédemet?

Amikor kiléptem a bolt ajtaján, (nyitva volt a bolt ajtó dzellőzés miatt), nagyon nyomdafestéket nem tűrő beszédet mondtam, ide le sem írom, csak a kezdőbetűt. "K". KInt meg cigiztek fiatsl srácok és elkzdték, hogy jhúhúj!!! Lehet ezt is hallotta a boltos is, de a srácok akor biztos.

2023. ápr. 8. 22:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Miért nem írtál be a panaszkönyvbe? :-)
2023. ápr. 8. 22:41
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Bunkó embereknek én se köszönök.
2023. ápr. 8. 22:42
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Értem a próblémádat és igazad van de szerintem nem kéne azért ennyire rá kattanj erre hogy jaj nem köszönt vissza nekem akkor összedől a világ.

Nem kell ennyire rá parázni erre majd köszön máskor ha akar.

2023. ápr. 8. 22:44
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

Ja.

A helyedben kettőre zárnám az ajtót ma éjjel...

2023. ápr. 8. 22:46
 5/18 anonim ***** válasza:
52%

A mai napig érthetetlen számomra, hogy egyesek milyen nagy feneket tudnak keríteni a köszönésnek. Neked az miért is baj, ha valaki nem köszön? Sérti a kis lelked? Te egyáltalán miért köszönsz mindenkinek? Valakinek jó ez így?

Amúgy én egy ilyen "köszönni luxus" beszólás után instant elküldtelek volna a f***ba. Köszönj anyádnak.

2023. ápr. 8. 22:49
 6/18 anonim ***** válasza:
69%

Na, megint az eladó fóbiás.

Pszichiáter mikor látott?

2023. ápr. 9. 05:20
 7/18 anonim ***** válasza:
Mert biztos zárás előtt 5perccel még ott támogatták,mit is vegyél.
2023. ápr. 9. 05:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Elképzelhető, ekkor már lehet köszönt volna, de lehet hogy direkt nem köszönt, mert hallotta azt, hogy "köszönni luxus" beszédemet?"

Igen.Lehet,hogy először csak elbambult.

2023. ápr. 9. 07:25
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem véletlenül eladó.

Legtöbb agyatlan hadilábon is áll az alap etikai dolgokkal.

Pláne ha valami kretén, sérült kiscsaj enyhe feminista/agresszív beütéssel, aki meglát egy férfit, kitölti rajta az összes frusztrációját.

2023. ápr. 9. 09:26
 10/18 anonim ***** válasza:

Ugyanezt diplomás ügyintézőkről is bőven el lehet mondani. Volt szerencsém néhány gyökérhez.

2023. ápr. 9. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!