Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan növelhetném az önbizalm...

Hogyan növelhetném az önbizalmamat?

Figyelt kérdés

Pontosítok kicsit: önbizalmm van az élet minden területén, egyet leszámítva. Ez pedig... *dobpergés* ... az ismerkedés.

De komolyan bárhova megyek, bármit csinálok, sosem volt gondom semmivel. Barátkozassal sem, akár férfi akár nő, szóval nem is az van hogy félek a nőktől.

Viszont ha arra kerül a sor hogy ismerkedni kéne, elhívni randira, flörtölni, akármi, akkor teljesen meg vagyok lőve.

Voltak még tini koromban barátnőim, de ők szedtek össze engem, nem fordítva (gáz vagy nem gáz, ez van). Egyetemen aztán megismertem egy csomó embert, buliztam, tanultam, mint mindenki más, volt is lány aki tetszett, utolag visszagondolva volt pár akinek én is. Viszont addig szerencsétlenkedtem, meg tologattam a dolgokat hogy végül nem lett semmi.

Most meg itt vagyok 22 évesen, diplomaval, munkával, és tényleg csak egy kapcsolat hiányozna, de egyszerűen nem sikerül összehoznom mert béna vagyok :D

2023. ápr. 6. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Nézz ki olyan jól és legyen olyan egzisztenciád, hogy ne neked kelljen futni a nők után, hanem ők másszanak rád. Egyből megoldódik a probléma.
2023. ápr. 6. 18:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Jól nezek ki, jó egsziszenciam van. Viszont nem találnak be anők mégsem. Ráadásul ez csak tünetkezelés lenne, nema problémámat oldaná meg. Oké, rosszul esik hogy nincs barátnőm, de annál, hogy megint rámmászik valami csaj, sokkal jobb érzés lenne ha én tudnám őt meghódítani.
2023. ápr. 6. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Hasonló személyiség vagyok én is. Introvertált típusként nagyon nehéz ebből kilépni, és pontosan tudom, hogy milyen görcsös lesz az akarás.. és mennyire elkeserítő a sikertelenség.

Én csak elfogadtam a helyzetet, es neked is ezt tanácsolom.

Minél inkább ezen rugózol, annál rosszabb lesz, és hidd el.. ezt mások is megérzik. Lejön abból ahogy beszélsz, ahogy írsz, ahogy megmozdulsz. Sok esetben pedig az egzisztencia és a külső sem szorítja háttérbe azt, hogy bizonytalan vagy. Taszító tulajdonság, már én is rájöttem, saját bőrömön tanultam meg.

Fogadd el önmagad és járj nyitott szemmel. Nem kell filmbe illően csajozni ahhoz, hogy párod legyen. Nekem is sikerült, neked is fog. Szóval hajrá 💪🏻

2023. ápr. 8. 18:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja lehet azt kéne, de egyelőre még megvan az akarás :D
2023. ápr. 8. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!