Szempillantás alatt el tudok pirulni, könnyen zavarba jövök. Hogy fejleszthető?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon ciki.2023. ápr. 5. 21:01
11/25 A kérdező kommentje:
Mint ahogy a te válaszod sem. Nem tudom mi történt veled néhány perc leforgása alatt, az elején még normális voltál. Mostmár nyugodtan hanyagold a kérdést.
2023. ápr. 5. 21:33
12/25 anonim válasza:
Tényleg érdekes, hogy nem látod.
Leírtam, hogy önbizalom és fejleszthető.
"Hogy?"
Valaki mondja meg, adja meg a recepet az életre.
Így működtök.
Ne kelljen bele tenni semmit. Időt, pénzt, energiát, saját erőforrást, semmit.
Csak ide kiírni, és elvárni hogy egy 10 perc alatt pár válasszal szűnjön meg az évek alatt felhalmozódott szenvedés és probléma.
Ez a bajom.
Hogy senki nem tesz valóságosan semmit.
13/25 anonim válasza:
Állítólag az elpirulós emberek szimpatikusabbak mások szemében. Nekem 3 ilyen volt az évfolyamomban, 1 fiú és 2 lány, és tényleg nagyon aranyosnak tartottam őket ezért. Szerintem ez amúgy bőrtípus függő,mert mindháromnak nagyon hasonlo tipusu bőre volt. Sztem akár előnyödre is fordíthatnád.
14/25 A kérdező kommentje:
#13 Milyen előnyre gondolsz?
2023. ápr. 6. 00:08
15/25 anonim válasza:
Hogy szimpatikusnak tartanak mások? Az elég nagy előny.
16/25 anonim válasza:
A vérnyomásod magas írass ki vérnyomáscsökkentőt.
17/25 A kérdező kommentje:
#15 Nem ők jönnek zavarba tőlem, hanem én tőlük. Azt nem tudom, nekik szimpatikus vagyok-e.
2023. ápr. 6. 11:12
18/25 anonim válasza:
Milyen színű a bőröd?
Nekem nagyon fehér pl és én is könnyen elpirulok.
19/25 A kérdező kommentje:
A hófehértől valamennyivel pigmentáltabb, szóval látszik.
2023. ápr. 6. 12:29
20/25 anonim válasza:
Nem hallottam még róla, hogy ezen lehet változtatni, de szerintem aranyos, sőt, vonzó, ha valaki elpirul, kövezzetek meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!