Egy lány miért néz furcsán egy olyan lányra akit nem is ismer?
Figyelt kérdés
Másnál ezt nem tapasztaltam. Lehet hogy ez ilyen féltékenység? Olyan fura tekinteteket vág a lányra.2023. ápr. 5. 08:57
1/12 anonim 

válasza:

Lehet ismerős az arca, vagy valami nem tetszett neki, vagy valamin furcsált
2/12 anonim 

válasza:

Engem még akkor is furán néznek, ha összevisszaáll a hajam a nagy széltől…
3/12 anonim 

válasza:

Erre egyetlen válasz van:
Honnan a f@szból tudjuk, hogy mit gondol egy idegen lány?
4/12 anonim 

válasza:

Valami fura volt a másik lányon.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom én nem vettem észre semmi olyant. Csak ott volt ez a lány és erre a lányra ránézett majd olyan furán nézett arra a lányra. Nem értem miért. De ez látszott is rajta.
2023. ápr. 5. 09:25
7/12 anonim 

válasza:

Engem az érdekel, miért analizál valaki random embereket ilyen mértékben, hogy még kérdést is ír ki róla. Én naiv azt hittem, az utcán mindenki magával vagy a vele lévőkkel van elfoglalva, és a többi ember csak annyira érdekli, hogy ne menjen neki.
8/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy leszbikus a csaj vagy mi? Mert olyan furán pillantott rá furcsán tekintet rá. És nem értettem miért mert másra nem csinálja
2023. ápr. 5. 09:44
9/12 anonim 

válasza:

Ami számodra fura nézés az számára természetes. Ne gondold túl a dolgot.
10/12 A kérdező kommentje:
Jolvan de nekem akkor is furi
2023. ápr. 5. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!