Ha előbb figyelnek fel rám lányok, akkor az azt jelenti hogy...? Drágák a ruháim, de legfőképp azokból a márkákból amiket csak egy réteg ismer.
Figyelt kérdés
Volt olyan a napokban, aki már a bevásárló kocsijával csak körözött szerintem, mert nézelődött de engem is figyelt. Több olyan alkalom volt ami már üvöltött hogy "menj már oda hozzá és mondjál neki valamit, te félénk szar" de mivel a pénz és a külsőségektől nem lettem bátrabb, így senkihez nem mentem oda sose, olyanok is figyelgettek már akiknek 3 havonta lehetne valakije.2022. ápr. 26. 18:01
1/3 anonim válasza:
Lehet aranyasok. A normalis csajok nem ezt nezik. A test am is fontosabb mint a ruha
2/3 A kérdező kommentje:
Magasságomhoz és koromhoz képest sovány vagyok 176/60-63kg 29 évesen. Engem nem igen érdekel mert sok probléma miatt egyből az volt hogy nem ettem úgy ahogy kellett volna, és hamarabb meg találtam az alkoholt.
2022. ápr. 26. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!