Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy aki agyonis...

Miért van az, hogy aki agyoniskolázott az nagy eséllyel arrogáns?

Figyelt kérdés
A legarrogánsabb emberek akikkel találkoztam eddig azok közül kerültek ki akik agyoniskolázottak. Például orvosok, 3-7 szakmával rendelkezők, etc... Miért van az, hogy ők a legarrogánsabbak?

2023. ápr. 4. 21:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Azért mert hiába a 3-4 szakma vagy diploma, az intelligenciát lehet fejleszteni de tanulni nem.
2023. ápr. 15. 11:13
 12/18 anonim ***** válasza:
22%
En arrogans magyarokkal talalkozom, es mashol ez tenyleg egyaltalan nem jellemzo. Szerintem ok sok arrogans kisebbsegi komplexusos nem kepzett ember miatt elbol arrogansak azzal is, aki pont nem. Ok is ki vannak teve, celpontjai a frusztralt arrogansoknak.
2023. ápr. 15. 14:43
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Én az aluliskolázatlanoknál is bőven tapasztaltam, sőt ott még majdnem jobban. Meg a túliskolázottaknál is. Meg a közepesen iskolázottaknál. Felesleges kategotizálni.
2023. máj. 1. 19:06
 14/18 NTBS ***** válasza:
100%
Mert növeli az egóját a tudás.
2023. máj. 1. 19:12
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Minden szinten vannak kedves és bunkó, beképzelt emberek is.

8 általános végzettségűek között, érettségizettek között, diplomások között ugyanúgy.

2023. jún. 6. 10:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs türelme magyarázni a miérteket, mert sok a beteg, ezért arogánsnak tűnhet. Vagy csak agyonhajszolt..
2023. jún. 6. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:
89%

Ez butaság.

4 szakmám van, mégse nézek le senkit, de ha tegyük fel választanom kell hogy kinek a társaságát választanám egy orvosét, vagy egy kocsmai kőművesét, egyértelmű hogy olyat választok aki intelligensebb.

2023. jún. 6. 19:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ergo az orvost. :)
2023. jún. 6. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!