Melyik az önzőbb dolog? Megölni magadat vagy gyereket szülni?
Már hogyne örülnék. Ezt legalább érzékelni tudom, vagy akár élvezni is.
A nemlétet kevésbé.
Én továbbra is azt mondom, kontextusából kiemelve értelmezhetetlen mindkettő.
Részemről például nem mindegy, hogy arról van szó, hogy valaki a putriba és nincstelenségbe lefial 3-4 gyereket, csak mert szeret dugni. Arra lehet mondani, hogy önzőség.
Vagy nem mindegy, hogy egy felnőtt ember 20-30-40 évesen képtelen vállalni a felelősséget a saját életéért és a szüleit hibáztatja azért, mert megszületett.
A gyerekszülés. Világra hozol valakit aki tőled függ, és rajtad múlik mi lesz belőle. Becsületes dolgozó ember. Hogy Ügyvéd, orvos, pénztáros, parkolóőr, rendőr, nővér, építőmunkás, kalauz, bolti eladó, az mindegy, mind hasznos tagjai a társadalomnak. De lehet hogy az utcán kéregető élősködő alkoholista, netán állatkólínzó, vagy sorozatgyilkos válik belőle. Sok sok szörnyű ember volt és van a világon akiknek nem lett volna szabad megszületni. A gyerek vállalásával lehet hogy másoknak is ártasz, attól függ kit nevelsz belőle és hogyan.
Ha megölöd magad, azzal viszont csak a saját életednek vetsz véget, az a te dolgod, de nem ártasz vele senkinek.
10. Túl élénk a fantáziád🤣
9. Vagyok.23.43. Nem olvastam végig a válaszokat, se a kérdező kifejtését, csak válaszoltam a kérdésre.
Mi a probléma? Tilos a hozzászólóknak egyetérteni vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!