Én is vagyok valamilyen csak nem látom magamon?
Figyelt kérdés
Szinte minden ismerősömhöz társítani tudok egy tipikusan csak rá jellemző mozdulatot, szófordulatot, tekintetet és hasonló dolgokat, viszont magamat semmilyennek látom és félek, hogy emiatt jelentéktelen vagyok.2023. ápr. 4. 20:39
11/11 anonim válasza:
Jó,oké, de nem az a kérdés hogy BENNEM nem hagyott emlékcsírákat se úgymond hanem hogy az illető személy rendelkezik (már pedig rendelkezik mindenki) VALAMILYEN külső és belső tulajdonsággal. Akkor is ha mondjuk hármasikrek egy tagja.
Akkor meg az ugrana be róla hogy a KUKORELLI vezetéknevű kölkök egyike. Azt meg csak az anyja meg közeli ismerősei tudják megkülönböztetni (ha tök egyformák).
Tehát a személy nem tud semmilyen lenni, az hogyan mááá?
Láthatlan szellem, az is mondjuk kopogtató fajta, típus vagy mi a szösz?
Na, ilyenre meg jó ha nem emlékszem, még megjelenik oszt be... ok. Nem tőle, hanem magamtól kb. De megkergetném ha látnám az útvonalát!
🤡🤡🤡🤡🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!