Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van értelme valakin bosszút...

Van értelme valakin bosszút állni évek után?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 3. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Úgy érted mint Németország esetében?
2023. ápr. 3. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Addig van ertelme amig szeretnel bosszut allni :))
2023. máj. 3. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

Természetesen van értelme! Ettől fog helyrekerülni a lelki egyensúlyod. Az igazságérzeted, a bosszú nem kicsinyes, nem szánalmas. Arra való, hogy igazságot szolgáltass! A bla bla szövegek csak mondvacsinált semmitérő szavak, hogy majd a sors meg a karma visszaadja. Kamu szöveg, ha belegondolunk pontosan tudjuk, hogy a sors jó magasról, nagyívben tesz arra hogy ki mit követett el korábban ellenünk.

Engem például pár éve megakartak ölni, súlyos sérüléseket szenvedtem. A rendőrség pedig bizonyítékok hiányában lezárta a dolgot, még csak egy felfüggesztett sem kaptak. Szerinted ez így igazságos volt? Hat év telt el azóta, de meg fogom találni a módját annak, hogy revansot vegyek! Persze most szüneteltetem a dolgot, de egy percig sincs elfelejtve! Talán nem erőszakkal fogom megtenni, lehetséges hogy egy nap kigyullad valamelyikük autója, vagy éppenséggel leég a házuk, vagy lennullázódik a bankszámlájuk.

2023. máj. 6. 18:53
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
13: Akkor nem ér semmit ha nem tudják meg hogy te álltál konkrétan bosszút, mert úgy az igazi hogy tudják hogy te vagy az aki elégtételt szerzett, mert ha nem tudják akkor a te részedről elég gyáva és szánalmas megnyilvánulás.
2023. máj. 7. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Csak évek után van értelme.
2023. jún. 4. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!