Természetesen van értelme! Ettől fog helyrekerülni a lelki egyensúlyod. Az igazságérzeted, a bosszú nem kicsinyes, nem szánalmas. Arra való, hogy igazságot szolgáltass! A bla bla szövegek csak mondvacsinált semmitérő szavak, hogy majd a sors meg a karma visszaadja. Kamu szöveg, ha belegondolunk pontosan tudjuk, hogy a sors jó magasról, nagyívben tesz arra hogy ki mit követett el korábban ellenünk.
Engem például pár éve megakartak ölni, súlyos sérüléseket szenvedtem. A rendőrség pedig bizonyítékok hiányában lezárta a dolgot, még csak egy felfüggesztett sem kaptak. Szerinted ez így igazságos volt? Hat év telt el azóta, de meg fogom találni a módját annak, hogy revansot vegyek! Persze most szüneteltetem a dolgot, de egy percig sincs elfelejtve! Talán nem erőszakkal fogom megtenni, lehetséges hogy egy nap kigyullad valamelyikük autója, vagy éppenséggel leég a házuk, vagy lennullázódik a bankszámlájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!