Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kutya suliba pont ott van az...

Kutya suliba pont ott van az exem is? Van értelme törődni vele?

Figyelt kérdés
Vagyis egyszer szexeltünk…nem is az exem. Sokat változott…sokkal normálisabb lett. És pont itt találkoztunk…nem nagyon mert hozzám szólni de folyamatosan nézett…én annyira nem mert a kutya miatt mentem inkább…de azért észre vettem. Most pár hétig együtt fogjuk sétáltatni a kutyáinkat meg taníttatni..szerintetek inkább hagyjam? Annyira nem érdekel az egész amúgy..de ha mondjuk közeledne felém azért nem utasitanam vissza. 30f 20l
2023. ápr. 2. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Tényleg nem érdekel, csak kerülni akarod mert létezik és ebben a nagy világban esetleg összefuthattok és kommunikálnotok kell, és persze újra szét tennéd a lábakat, ha úgy adódik. Még csak nem is az exed, csak egy lány akit megbaszott.

Oldd fel az ellentmondásokat, mert nehéz támogató és ellenző válaszokat adni úgy, hogy mindkét oldalnak érveltél.

2023. ápr. 2. 17:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Ebből mondjuk nem sokat értettem :d de nem baj
2023. ápr. 2. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:

"Vagyis egyszer szexeltünk…nem is az exem. Sokat változott…sokkal normálisabb lett."

. B*szki... :D Most, hogy normális lett, már nem jön be? :D

De amúgy nem értem a kérdést: mit kell hagyni? A kutyát? Vagy újra megülnéd a bohócot?

2023. ápr. 2. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Végülis, nagyon komoly 30 évesről beszélheünk, ha egy 20 éves kiscsajjal akar összejönni. Legalábbis ha szexnél többet akarna :D
2023. ápr. 2. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mit akarsz. Ha van kedved szexelni miért ne. Ha esetleg valami tartósabbat, akkor viszont szerintem legyél óvatos és csak ismerkedjetek egy ideig, hogy kiderüljön érdekesek e vagytok egymásnak nem szexuálisan is.
2023. ápr. 2. 18:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Most már kicsit kedvelem is :d nem csak a szex ha lenne ha volna
2023. ápr. 2. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Korábban egy kutyával volt viszonyod ?
2023. ápr. 4. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!