Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 22 évesen már nem nőhetek igaz?

22 évesen már nem nőhetek igaz?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok csak és kellene még pár centi valahogy aza baj a családba is mindenki alacsony és tudom ez genetika de valahogy jól esne:)) sokan mondják jó vagyok így, így áll jól nekem stb stb de én még legalább 5 cm-et nőnék boldog lennék
2023. ápr. 2. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha ugyanilyen alacsony felmenőid vannak,akkor nagyon kicsi rá az esély,hogy még nőni fogsz.
2023. ápr. 3. 13:22
 12/13 anonim ***** válasza:

10

Hidd el hogy nem lenne könyebb. MINDIG lesz tőled magasabb! Ahogy írtam 180 vagyok de még így is kicsi sokakhoz képest. Nem tűnök ki a tömegből a magasságommal és nem azért állnak le velem a csajok mert pont megütöm ezt a bizonyos centit..

Van egy 2 méter (+1-2 centis) haverom nagy masszív dög, na ő kilóg a sorból és a csajok is felfigyelnek rá könnyebben mint egy másik haveromra aki 190 centi. A stílusodon, a kisugárzásodon, a beszélőkéden múlik a dolog nagy része (na meg persze, hogy vonzó vagy e vagy sem).

Nézd a jobbik oldalát, ha alacsonyabb vagy és ha gyúrsz akkor sokkal gyorsabban fog látszódni rajtad (az sem hátrány a csajoknál). :D

2023. ápr. 3. 13:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Fociztam eveken at most kondizok mar reg, eleg jo minden, sosem volt baj a csajozassal sem mert volt eleg sok nalamnal alacsonyabbak de amikor meg tetszik egy velem egy magas vagy par centivel magasabb csaj idegesit hogy magasabb es inkabb olyankor nem is foglalkozok vele
2023. ápr. 3. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!