22 évesen már nem nőhetek igaz?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok csak és kellene még pár centi valahogy aza baj a családba is mindenki alacsony és tudom ez genetika de valahogy jól esne:)) sokan mondják jó vagyok így, így áll jól nekem stb stb de én még legalább 5 cm-et nőnék boldog lennék2023. ápr. 2. 23:33
2/13 anonim válasza:
Ha sportolni kezdesz picit még meg tudsz nyúlni.
3/13 anonim válasza:
Aljj labujjhegyre és nyújtsd ki a karod olyan magasra amennyire csak bírod. És ezt ismeteld meg mindennap.
4/13 A kérdező kommentje:
Sportolok es sportoltam mindig
2023. ápr. 3. 00:06
5/13 anonim válasza:
Hordj magasított talpú cipőt ha nagyon zavar.
6/13 anonim válasza:
Reggel mindenki egy picit magasabb.
Olvass utána, ez tényleg igaz.
Aludj többet, akkor hátha többet nyúlik a gerinced 🤣
Egyébként még 175 centisen is kicsinek számítanál.
Én is 173 vagyok és a legtöbb ember magasabb nálam.
Ez van... Az emberek átlag magassága folyamatosan nő.
A 19. században a férfiak átlagmagassága 165 centi volt.
Manapság az átlag európai férfiak magassága 177 cm.
100 év múlva mindenki ülve nyalja majd a Hold hátsó felét.
7/13 A kérdező kommentje:
Hat altalaban ugy jarok mert az olyan cipoket szeretem s az szokott adni 3-4 cm-et de ugy vagyok vele hogy az nem tesz semmit mert ha le huzom ugy is 170 cm maradok :))
2023. ápr. 3. 00:32
8/13 anonim válasza:
Nincs baj azzal az 170-el. Ha csaj vagy tökéletes, ha srác akkor sincs semmi para mert sok csaj 160-165. Amelyik meg a magasságot nézi vagy számít neki az meg olyan is amilyen.. pont nem kell azokkal foglalkozni.
Én 180 vagyok de még így is kicsinek érzem magam nagyon nagyon sok ember 190+.
9/13 anonim válasza:
Testtartásod nem tudom milyen, de az javíthat pár centit ha kihúzod magad, nincs gericferdülésed.
10/13 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok, es nem erdekelne a magassag csak ha magasabb lennek konnyebb lenne a csajozas is
2023. ápr. 3. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!