Miért ilyen bunkó szinte mindenki itt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__nagyszul..
Ja hogy ez.... Nos ahogy olvasgattam, az, hogy pl leírták egyszerűen, hogy mivel nem a te lakásod ezért totál korrekt, hogy az dönt akié a ház, abban mi is a bunkóság?
Ha úgyis megengedi, akkor mi a kérdés? "Nagyi, lehet még egy kutyus, naaaa? :3", meg vigyél neki egy virágot és mondjad neki, hogy ne húzza fel magát rajta. Vagy nem tudom. A nagyid pont ugyanúgy nem ismerjük, ahogy a hátteret sem.
Egyébként ez az internet, emberek túl sokat megengednek maguknak. Ne szívd mellre és igen, inkább ne kérdezz itt, szinte felesleges. Ilyen családi dolgokkal kapcsolatban inkább próbálj egyedül dönteni, vagy barátokat kérdezz, akik legalább ismernek. Többre mész.
Azért ilyen bunkó "szinte mindenki itt", mert olyan okos emberek járnak ide, akik feltesznek egy kérdést, amire válaszol max. 10 ember, de állítom, legfeljebb harmadannyi, mint ahány válasz érkezik a kérdésre, és ennyi minta alapján képes azt mondani, hogy "szinte mindenki". Ha szerinted mindenki bunkó itt, akkor én meg mindenkivel bunkózni fogok, mert
a.) ha rád hallgatok, akkor úgyis bunkó, megérdemli
b.) hozzád hasonló általánosító idióta, vele meg ha nem bunkóznék, akkor is lebunkózna, akkor meg miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!