Kezdek megőrülni vagy más is szokott így érezni?
Ez tegnap történt szóval ma van az a holnap és tényleg jobb volt. A problémáim nem oldóttak meg persze, de határozottan jobban éreztem magam ma, mint tegnap.
#2 Igen, annyira jó lenne tényleg hinni szentül valamiben, de továbbra is ugyanúgy hiszek a karmában, a sorsban, a véletlenekben, a szellemekben meg, hogy a babák választanak maguknak szülőket és úgy "leszületnek" valahova meg minden hülyeségben tudok hinni, csak nem 100%ig. Úgy vagyok ezekkel, hogy nincsenek, de bárcsak léteznének. A fejeben van ennek értelme, de lehet baromságnak hangzik.
Azóta esetleg fordult még elő veled ilyesmi, kérdező?
Messze vagyok attól, hogy vallásosnak mondjam magam, de közben valamelyest én is hiszek abban, hogy van valamilyen felsőbb erő. Csakhogy.. nekem is megvannak a szkeptikusabb pillanataim, mint pl., amit írtál is, hogy "miért hagyna ennyi embert szenvedni"..? Hogy tovább bonyolítsam a dolgot, nem hiszek a véletlenekben, és velem is esnek meg ilyen fura dolgok, amik túl jól jönnek ki ahhoz, hogy szimpla véletlenek legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!