Előfordult már veletek olyan, hogy adtatok pénzt egy másik embernek, (mondjuk barátotoknak) és azóta se adta vissza?
Velem sajnos pont tegnap volt ilyen.
Osztálytársam cigire költötte azt a pénzt, amit az anyja adott neki kajára, aztán odajött hozzám, és kért 600 Ft-ot. Adtam neki, de csak azzal a feltétellel, hogy vissza is adja. Hát ma úgy kellett neki 2x könyörögnöm, hogy mikor tudja visszaadni, és egyik szünetben a másik lány osztálytársam (akivel nagyon jóban van a csaj akinek adtam pénzt) szépen jött lebaszni, hogy nekem minek kell pénz jegyre, mert ő mem tudta eddig, hogy néha vonattal járok haza a suliból, nem mindig busszal, és ő azt hitte, buszjegyre kell, de kezdjük ott hogy semmi köze nem volt az egészhez. 🥲
Tegnap is ő okoskodott ott felettem, hogy mi az, hogy megnézem van-e 600 Ft nálam, amikor biztos tudtam hogy kapásból van, csak nem akartam adni meg ilyenek.
Szerencsére a csaj nagy nehezen megadta ma.
Nekem csak olyan barátaim vannak, akik visszaadják, lehet hogy túl jó körökben mozgok.
De 600 ftot vissza sem kérnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!