Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordult már veletek olyan,...

Előfordult már veletek olyan, hogy adtatok pénzt egy másik embernek, (mondjuk barátotoknak) és azóta se adta vissza?

Figyelt kérdés

Velem sajnos pont tegnap volt ilyen.

Osztálytársam cigire költötte azt a pénzt, amit az anyja adott neki kajára, aztán odajött hozzám, és kért 600 Ft-ot. Adtam neki, de csak azzal a feltétellel, hogy vissza is adja. Hát ma úgy kellett neki 2x könyörögnöm, hogy mikor tudja visszaadni, és egyik szünetben a másik lány osztálytársam (akivel nagyon jóban van a csaj akinek adtam pénzt) szépen jött lebaszni, hogy nekem minek kell pénz jegyre, mert ő mem tudta eddig, hogy néha vonattal járok haza a suliból, nem mindig busszal, és ő azt hitte, buszjegyre kell, de kezdjük ott hogy semmi köze nem volt az egészhez. 🥲

Tegnap is ő okoskodott ott felettem, hogy mi az, hogy megnézem van-e 600 Ft nálam, amikor biztos tudtam hogy kapásból van, csak nem akartam adni meg ilyenek.

Szerencsére a csaj nagy nehezen megadta ma.

2023. márc. 30. 18:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak olyan barátaim vannak, akik visszaadják, lehet hogy túl jó körökben mozgok.

De 600 ftot vissza sem kérnék...

2023. márc. 30. 20:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Adj kölcsön a barátodnak és garantáltan megszünik a barátság!
2023. márc. 30. 21:15
 13/14 A kérdező kommentje:
#11, én csak azért kértem vissza, mert a csajjal nem vagyunk barátnők.
2023. márc. 30. 21:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha a legjobb barátnőmről lenne szó, akkor tuti nem kértem volna vissza
2023. márc. 30. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!