Hogy lehetne sokkal több energiám?
Hogy sikerült "leszoknod" róla? Én minimum 2x kiverem naponta és tudom hogy elveszi az energiám, de függő vagyok
Lehet az idegrendszered annyira elfárad a suliban, mint nekem a melóban. Itthon én se nagyon mozgolódok. De az ember nagyon könnyen be tudja csapni magát fáradtság terén. Azt hiszed az vagy, közben pedig csak keveset mozogsz vagy tanulsz.
Csinálhatsz naponta csak 1 guggolást és fekvőtámaszt és esetleg egyéb más gyakorlatot. A gyakorlatok számát mondjuk 3 naponként emeld meg még eggyel. Mikor már mindenből 20-at csinálsz 60 nap múlva, utána csak hetente emelj 1-el.
De érdemes lehet orvossal is kivizsgáltatnod magad.
Mikor gyerek voltam állandóan fáradt voltam. Anyukám elvitt orvoshoz. Az megkérdezte "a gyerek mozog eleget". Nem mozogtam eleget. Miután eljártam ugrabugrálni hamar energikus lettem.
De a fáradtság sokszor eluralkodik rajtam most felnőttként is. Olyankor tudom nem mozogtam eleget. De van úgy, túl sokat és akkor komolyan fáradt vagyok.
#3 persze erre figyelek
#4 Igen megvan a 2 liter, viszont a rost nem igazán
#6 aha értem, hát valamit ki kellesz találnom, hogy tudjak mozogni, több helyen is ezt írják
5
Hideg víz alá nyomom ha elkap a hév és csak hétfőn verdesem. Sokkal nagyobb az önbizalmam energiám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!