Jól kezeltem ezt a helyzetet?
Már régebben írtam ide. Az volt a dolog lényege hogy elkezdtem nagyon érzelmileg kötődni egy szociális munkáshoz. Nagyon erős érzelmek voltak bennem. Két napja tiszta vizet öntöttem a pohárba, elmondtam neki az érzéseim. Először úgy reagált, hogy azt hittem vége a kapcsolatnak. Majd tegnap , egy nappal később felhívott, hogy gondolkodott és ő sem csinált mindent jól, ő is hibázott, majd elkezdtünk beszélgetni általános dolgokról aztán abban maradtunk, hogy néha összefutunk, írok Neki, beszélünk, tehát mondta is hogy nem az a cél hogy megszakadjon a kapcsolat. Úgy érzem az őszinteség kifizetődő volt mert kiadtam az érzelmeimet, és mégsem lett vége a kapcsolatnak. Nekem már az is sokat segít, hogy mint egy segitő, a háttérben van.
S bár ő mondta hogy úgy tudok hozzá viszonyulni mint szakember, de aztán akarva akaratlanul elkezdünk beszélgetni, sőt a szülinapi bulira eljön, stb
Szóval szerintem úgy érzem jól kezeltem a helyzetet
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!