Szakított velem…azóta mindennap tönkre teszem magam, menjek inkább orvoshoz és kihez ?
Nem hiányzik a lány (így) azért csinálom…tehát napi 1 levél xanax, 1-2 g fű…hétvégén pia+fű.
Már konkrétan semmit nem érzek érzelmileg…reggelente faj a hasam és erre kelek fel. Most hétvégén is ez lesz de ez nem megy a végtelenségig…de ha nem csinálom akkor meg ürességet érzek meg csak alszok és haragszok az exemre. 30f
Szerintem próbalkozz egy pszihológusnál!
Jobbulás és a legjobbakat kívánom
Tudom,milyen a szakítás. A legjobb,ha minél hamarabb megpróbálsz túllendülni rajta. Gondolok itt arra,h legyél minél többet a barátaiddal/szeretteiddel,szervezzetek programokat. Mert,ha magadba fordulsz,tönkre teszed magad,akkor semmi érdemlegeset nem érsz el. Tudom,h ezek amiket leírtál,azok feledtetik a rossz érzéseket és úgy érzed,h jobban leszel tőle. De,ez csak átmeneti és a legrosszabb dolog amit tehetsz.
Javaslom,keress fel egy pszichológust,mihamarabb.
Remélem tudtam segíteni és a legjobbakat kívánom neked,légy erős!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!