Miért ilyen az apám?
Először is leszögezném, hogy nagyon szeretem édesapámat mindent meg ad amire szükségem van, de néha olyan önző vagy nem is tudom mi erre a jó szó.
Van egy nagy anya jegy a fejemen ami alaktalan és rózsaszín. Ma viszketett egy kicsit és rám jött a "megfogok halni para" hát na ilyen vagyok egyből a legrosszabbra gondolok nem tehetek róla. Haza értem és megkértem hogy menjünk el dokihoz hogy mondja meg mi a fene van. Apum erre annyit mondott "Majd nyáron ráér" én erre "Most szeretnék mert tudod milyen vagyok" erre apum "Jajj már, bőven ráér nyáron ne hianyoz suliból úgysincsen vele semmi" erre én már a sírás szélén (megint jött rám a para valamiért) "Legyszi menjünk el" erre apum "Nem, majd nyáron télen úgyse rakosodhat el mert nem tűz a nap vita le zárva. És ennyi igazából lehet csak vagyok ilyen érzékeny de engem ez meg bántott. Azóta kértem időpontot dokihoz hát elmegyek egyedül saját pénzből nem tudok mást csinálni.
Bocsi a regényert
17/F
"Van egy nagy anya jegy a fejemen ami alaktalan és rózsaszín. Ma viszketett egy kicsit"
Remélem az időpontot pszichológushoz kérted.
De cicuka, próbáld meg megérteni, hogy egy viszkető anyajegy nem igényel sürgősségi ellátást - sőt, semmilyet.
Értem én, hogy annyira unalmas az életed, hogy egy bőrrák is izgi program lenne, de ki kell ábrándítsalak: nincs semmi bajod.
Szóval keress magadnak valami hobbit: sétáltass kutyát, sportolj vagy akár takarítsd ki a szobádat - és máris sokkal kevesebb időd lesz a hipochondriádra.
"Értem én, hogy annyira unalmas az életed, hogy egy bőrrák is izgi program lenne, de ki kell ábrándítsalak: nincs semmi bajod."
Hát ilyen csak itt van meg a mesében. Egyáltalán nem unalmas az életem sőt, szeretem az életem.
BCC mint izgi program normális vagy ember? Vagy akármi is vagy...
Édesanyámat ez vitte el pár éve azért vagyok ilyen. Képzeld már a helyembe magadat és olvasd föl hangosan amiket írtál. Cicuka...
7#
Tűzfolt? Ezt igy hogy állapítottad meg 😅👀.
8#
Értem szóval te így abból amit leírtam, megmondod hogy nekem tűzfolt van a fejemen. Ha jól tudom de javíts ki kérlek, a tűzfolt nem tulemkedik 3-4mm-t a bőrből. De én csak a biológiai fakton szerzett tudasomra támaszkodhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!