Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért rossz a közvélemény a...

Miért rossz a közvélemény a rendőrökről?

Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Mert szoci ország voltunk, utána meg nem tett érte senki, hogy a rendőrök társadalmi megítélése, megbecsülése helyrekerüljön. Ezért a rendőrök nagy része nem is olyan ember, aki megérdemelné a megbecsülést
2023. márc. 18. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
Azért, mert kiszolgálják ezt a putyinista autoriter rezsimet.
2023. márc. 18. 19:45
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
Mert nem végzik normálisan a munkájukat el.Jeleztuk a rendőrségnek többen is a környékről,hogy gyanús alakok járják a hobbi,kertesházaz övezetet ahol élünk ezért sokan félnek,hogy kirabolják őket.Mondták,hogy gyakrabban jönnek majd arra és figyelik azt a részt.Ahhoz képest 1 hétig jöttek sűrűbben és le se tojták utána.Migránsok császkáltak a bevásárlóközpontnál,jöttek a rendőrök és elmentek mellettük.Igazoltatni se álltak meg.Sajnos nincsenek eléggé megfizetve és a rendszer amiben dolgoznak egy nagy adag kaki ezért sincsen kedvük dolgozni.
2023. márc. 18. 22:38
 14/15 anonim ***** válasza:
24%
Mert egyszerű buta, lusta emberek. És még beképzeltek is.
2023. márc. 18. 23:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Problémásak morálisan.

Ráadásul ezt táplálja - a sokoldalú képzettség ellenére is - a bűnöző-párti közeg, jogszolgáltatás (mert ez nem jogrendszer), amelyben elvárt a helytállásuk.

Nálam például kiverte a biztosítékot az a nem friss történet, amikor a négyzetrácsosra aludt búrával kapuszobáról elő vánszorgó hölgyemény letolt azért, mert be mertem vinni a rendőrségre az utcán talált arany ékszert, - mint talált tárgyat. "Én bizony nem hoztam volna be!"

-Van még kérdése valakinek?! -Mert nekem ezek után nem volt! :)

2023. márc. 23. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!