Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Inkább egy 80-90 kilós viszont gyönyörű arcú nőt vagy egy bomba testű de csúnya arcú nőt?
Csak érdekel semmi szándék vagy bármi nincs mögötte
2021. ápr. 20. 11:32
1/15 anonim válasza:
Amelyiknek megfog a személyisége
2/15 anonim válasza:
Ezt így nem tudom eldönteni. Mire kéne választani?
A belső tulajdonság is fontos...
Ha csak megdugni kéne, akkor a bomba testűt, aztán sötétben csinálom.
Ha hosszú távú kapcsolat lenne, akkor a teltebbet.
De mi az, hogy csúnya arcú? Kinek mi a csúnya? Lehet hogy neked nem olyan szépnek számít, de valakit például pont az fog meg, hogy nem egy tucatlány.
3/15 anonim válasza:
Illusztrálnád képpel is kérlek?
5/15 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy az a 80-90 kg zsír-e mind vagy izom is van, vagy az hogy hogy oszlik el a testen...
6/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom mivel illusztrálni mivel elmélet és a csúnya arcot úgy értem h ami számodra csúnya
2021. ápr. 20. 11:53
7/15 anonim válasza:
A harmadikat választanám ahol nem kell megalkudnom
8/15 anonim válasza:
az én kedvencem például az ha egy nő 112 kiló pontosan és dagadt,szőrös és büdös. Lehetőleg ezt az arcának is tükröznie kell, erre izgulok fel. Valamint kifejezetten örülök ha elől nincs foga.
9/15 anonim válasza:
A 80-90 már olyan soknak számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!