Ha valaki leutánozza a másikat az irigy vagy félkékeny?
Figyelt kérdés
Illetve miért teszi?2023. márc. 17. 20:57
3/13 A kérdező kommentje:
Ha egyik sem akkor miért?
2023. márc. 17. 21:00
4/13 anonim válasza:
én azért másolom a másikat, mert én is el akarom érni azt amit ő.. és ehhez azt kell tennem, amit ő is tett.
ettől függetlenül nem irigylem semmijét, inkább motivál, hogy ha ő elérte, akkor én is elérhetem. hisz 1x valaki más megcsinálta, akkor nem lehetetlen dologról van szó.
5/13 anonim válasza:
Sok mindent kitalálok, de sok mindenben csak figyelem, hogy mások mit csinálnak és ha tetszik, akkor azt megcsinálom. Igyekszem a legjobbat kihozni a helyzetből.
6/13 anonim válasza:
Erre nincs univerzális válasz.
Egy csomó minden lehet. Nem elég kreatív, magától nem tud jobbat kitalálni, vagy ha tud inkább jobban bízik abban ahogy más csinálja...stb.
Az hogy irigy vagy féltékeny, csak egy lehetőség a sok közül.
7/13 A kérdező kommentje:
Ahaa
2023. márc. 17. 21:07
8/13 anonim válasza:
Lehet bármelyik, vagy épp egyik sem.
9/13 anonim válasza:
Vagy csak jó ötletnek tartja, amit a másik csinál.
10/13 A kérdező kommentje:
Haha
2023. márc. 18. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!