Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem idegesítenek az...

Csak engem idegesítenek az ilyen emberek? Többi lent

Figyelt kérdés

Akik állandóan rászólnak az emberekre: "Jaj, miért kell a másikról rosszat mondani?"

Én nem szeretek embereket kibeszélni a hátuk mögött és nem szeretem az ilyen embereket sem, azonban ha valaki hülyén viselkedik, azt el szoktam mondani a baráti közegben, ahogy a többiek is megosztják a saját tapasztalataikat.

Oda szoktam figyelni, hogy ne mondjak olyat, ami nem igaz és bizalmas dolgokat sem adok tovább, de ezen túl nem értem miért volna erkölcsileg elítélendő, ha valakiről rosszat mondok, ha az illető rászolgált.

Sőt, van olyan az ismeretségi körünkben is, aki olynkor is rám és haveromra is szól, amikor egymással csipkelődünk. Ilyenkor megszólal az illetőből a tündérkeresztanyu és elrontja mind a kettőnk hangulatát.

2023. márc. 17. 12:05
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nem mondhatsz rólam rosszat, mert senkiről nem szabad rosszat mondani, nem így van?

Mennyire vagyok ütőképes? Hány éves vagy? Ha már nincs érved, akkor pofozkodni akarsz vagy mi? És még én vagyok a hülyegyerek?

Egy ostoba tahó vagy, tanulj már meg normálisan beszélni.

"Gyáva sz.r fajtád"... Ezen felröhögtem.

2023. márc. 24. 17:43
 22/30 anonim ***** válasza:

#20 Az aztán vitakultúra. "Gyáva sz.r fajtád". Csak gratulálni tudok.

Továbbra is fenntartom azt a nézetet, hogy ha valaki nem akarja, hogy rosszat mondjanak róla, akkor ne csináljon rossz dolgokat. Akkor majd csak dícsérni fogják. Pont. Én is voltam már paraszt, nem vagyok szent, mondtam, és igenis beismerem ezt. Nem érdekel, ha az az ember, akivel akkor tahó voltam, elmondja a barátainak, mert az igazat mondja. Ugyanúgy felvállalom, mint azt, mikor valaki arról áradozik, hogy milyen jó vagyok a munkámban.

2023. márc. 24. 18:05
 23/30 anonim ***** válasza:

Kérdező /17

Tök mindegy, mit csinál, többször kis bakit, vagy teljesen más személyiség és ezért viselkedik úgy, hogyan méred ezeket a tetteket, barom-méterrel? Ismételni tudom csak magam, hogy másnak más dolog teljesen elfogadott, és ha te úgy érzed jobban tudod, ne mások előtt hordd le, hanem mondd el neki, hogy mi zavar a viselkedésén, ahelyett, hogy őt hülyének, magadat pedig okosnak állítod be, mert ez zavarja az előző hozzászólókat is. Ezért írnak rád jelzőket, amibe bele is állsz, és csak ráduplázol a kijelentésükre, hogy igenis, te azért se lehetsz sose hibás, más a hülye.

Sokféle ember létezik, mindenki más, más-más környezetben felnőve. Menj oda, mondd el neki, hogy ez neked miért nem jó, és ha építő jelleggel tudod megfogalmazni és nem kibeszélős, lenézős szemszögből, akkor még talán meg is köszöni. Az embereket kibeszélni, rossz színben feltüntetni őket a tudtuk nélkül mások előtt nem szép dolog.

"Nem a semmiért mondjuk azt, amit" - már ha szóvá teszed. Az emberekkel való kommunikációs készség nem ebből áll, hogy odahányod egy embernek, hogy jó hülyén viselkedsz öcsém, hanem hogy elmagyarázod neki, hogy miért, érvekkel alátámasztva, kiemelve a hibákat, aztán ha megfogadja/nem fogadja meg, mondhatod magadban a jelzőket, de más előtt akkor sem szép dolog.

2023. márc. 24. 21:55
 24/30 A kérdező kommentje:

Én elsőre is felfogtam, velem lehet normálisan beszélni. Az a gyökér egyből a "sz.r fajtámat" kezdte el szidni a paraszt stílusával. Az talán az én hibámból fakad? (Nem mintha nem sz.rnám le az ilyen emberek véleményét).

Ha az emberek baromságot írnak, akkor bele is fogok állni. Mindenki úgy vette le, hogy én azt akarom validálni, hogy másokat sz.rozzunk orrba-szájba. Pedig nem.

Az pedig baromság, hogy magamat okosnak, mást hülyének állítok be. Ha nem lennék kíváncsi más emberek véleményére, nem írtam volna ki ide ezt a kérdést.

Bármilyen hihetetlennek is tűnik, de én is azt szeretem, ha másokkal meg lehet beszélni a nézeteltéréseket, és szoktam is. Akár én kezdeményezem, akár a másik kezdeményezi, rendszerint képesek vagyunk közös álláspontra jutni.

De ha mondjuk megmondom a barátomnak vagy a családomnak, hogy a buszsofőr milyen pökhendien viselkedett, a tanár igazságtalanul osztályozott, a főnök kicseszett velem stb. Egyenként keressem fel őket és mondjam meg nekik a magamét?

Ha viszont nincs lehetőségem vagy csak magam alatt vágnám a fát, ha elmondanám az illetőnek a dolgot (még akkor is ha kulturáltan), akkor a bizalmi körömben sem oszthatom meg a negatív tapasztalatomat? Ez erkölcsileg annyira elítélendő?

Amúgy a kérdésemben kifejtettem azt a szituációt is, amikor a barátommal csipkelődünk egymással viccből (ami szemtől szemben történik), olyankor is bele szokott szólni valaki, hogy nem kellene rosszat mondani a másikról. Ez is elítélendő szerinted?

2023. márc. 24. 22:22
 25/30 anonim ***** válasza:
Te vagy a gyökér, hülyegyerek. Itt magyarázkodsz, közbe meg kibeszélsz mást a háta mögött, nagyon szánalmas ember vagy.
2023. márc. 25. 07:52
 26/30 A kérdező kommentje:

A szánalmas itt te vagy. Arról ugatsz, hogy nem szabad másokról rosszat mondani, közben meg ilyen fogyatékos paraszt hangnemet engedsz meg magadnak.

El is hiszem, hogy pont egy ilyen vadbarom nem mond rosszat másokról.

Vicc vagy ember. Semmi érv, semmi emberi hangnem. Sokat elárul, milyen undorító ember lehetsz. És még neked van pofád mások feje fölött pálcát törni. Menjél máshová hőzöngeni.

2023. márc. 25. 14:02
 27/30 anonim ***** válasza:

A fogyatékos itt te vagy, mert egy mondaton belül a szavaid ütik egymást. Még önmagaddal se vagy tisztában, akkor bárkivel is, hogy lehetnél tisztában? Te nagy tökéletesnek gondolod magad, pedig korántsem vagy az, egy egoista kis hülye vagy. De, nem is pazarlom erre az időmet, egy képmutatóra, mint amilyen a te fajtád. Egyébként pont nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam, úgysem ismersz, élőben biztos egy gyáva, áskálódó kis szardarab lehetsz, aki fél mindenkitől. Kérdeztem, hogy mennyire vagy ütőképes, de arra válasz sem érkezett, tehát, ha baj lenne te elfutnál, te patkány. Más jelző nem illik az ilyen emberre, mint amilyen te vagy. Ja, és nyugodtan lehet puffogni. 😂😂 Törlöm ezt a kérdést, mert nem érdekel egy gyáva féreg véleménye.

2023. márc. 25. 18:58
 28/30 anonim ***** válasza:
Akkor Ted Bundyról meg a BTk gyilkosról is beszéljünk úgy, hogy de k*rva jó emberek voltak, milyen jól bántak a gyermekeikkel, sosem bántották őket, több ilyen ember kéne. Mert hát a gyakori népe szerint tényeket nem lehet kimondani az emberekről, amennyiben azok negatívak, csak dícsérni lehet mindenkit, különben áskálódó sz*rdarab vagy.
2023. márc. 25. 19:06
 29/30 anonim ***** válasza:

Te idióta, ne forgasd már ki a szavaimat. Átlag szituról szól a dolog. Példa: köszönsz valakinek, az nem köszön vissza, majd megjegyzed neki hangosan, hogy milyen bunkó, ennyi, nem nagy dolog, eszel a munkahelyen a kollégákkal egy asztalnál és nagyban pofáznak a többiek, de te csendben akarsz enni, rájuk szólsz, hogy kussoljanak be, nem bent panaszolod el a többieknek.

2023. márc. 25. 19:13
 30/30 A kérdező kommentje:

27-es tetű:

Továbbra is engem igazolsz. Egy szánalmas sz.r vagy, aki semmi érvet nem tud felhozni, csak ezt az óvodás állatias stílust.

Látszik, hogy egy barom állat vagy. Mi az, hogy ütőképesség? Eszednél vagy? Továbbra is azt bizonyítja, hogy semmilyen érvet nem tudsz felmutatni, csak ezt az undorító hőzöngést. Egy állat vagy.

Érdekes, amíg a többi válaszolóval lehetett kulturáltan beszélni, te csak azt bizonyítottad, hogy egy sz.rdarab vagy, aki a konfliktust keresi mindenkivel.

Ismerem a sz.r fajtádat. Kötekedtek mindenkivel, aztán ha egyszer nektek húznak be egy nagyot, csak néztek nagyokat és sajnáltatjátok magatokat. A te fajtádat még a 12 évesek is lenézik.

"De, nem is pazarlom erre az időmet, egy képmutatóra" - persze, hogy nem, mert az állatias gondolkozásod nem tanult meg érvelni. Azóta is várok valami épkézláb hozzászólást, de csak a bölcsödés baromságaidat hallhattuk. Látszik, hogy a kulturált beszédhez nem vagy szokva. Gondolom a fajtáddal is így beszélgetsz.

"Ja, és nyugodtan lehet puffogni." - itt egyedül te puffogsz, mert egy világi nyomorék vagy.

Ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a témához, takarodj a rákba, te szerencsétlen f.szfej.

Tényleg én vagyok a hülye, hogy válaszolok egy ilyen nyomorult sz.rdarabnak.

2023. márc. 25. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!