Létezik olyan hogy alvás közben(nem részegen) hozzam ér valaki, amire nem ébredek fel és semmit nem érzek belőle?
Kezdem elveszteni a fejemet ezzel kapcsolatban.
Éltem kollégiumban, majd lakótársakkal közös albérletben évekig.
Elhatalmasodott rajtam a szorongás és a paranoia az utóbbi 2 évben és folyton azon gondolkodom hogy férfiak csináltak velem valamit álmomban, csak nem emlékszem
Az albérletünkben a lányok közül sokan felhoztak barátokat, párjukat és most nem hagy nyugodni az a kenyszergondolat, hogy éjjel bejött hozzam valaki és csinált velem valamit…
Sajnos abból jött ez az egész hogy utcán, bulikban többször hozzam értek akaratom ellenére, amit eddig sikeresen elnyomott az elmém, 2 éve mióta pánikbeteg lettem minden egyszerre jött vissza…
Az sem segít, hogy volt egy férfi pár éve meg covid előtt akivel ismerkedtem, és undorodtam tőle fizikailag, viszont barátként jóban tudtam lenni vele.
Voltunk együtt nyaralni, bulizni, baráti társasággal. Csak most esik le hogy hányszor hozzam ért…. A derekamhoz, behúzott a medencébe és hiába mondtam neki hogy nem, nem hagyta abba.
Miután megszakítottam vele a kapcsolatot kiderültek róla durva dolgok, én elkezdtem pszichológiával foglalkozni és kb egy nárcisztikus pszichopatával egyenlő a személyisége.
Olyanokat mondott magáról hogy ő a világ ura, a nők az övéi, egy szexisten es hogy nekem is csak ő kell stb…(sokáig csak nevettem rajta mert az hittem ponekodik, mivel amúgy szarul nez ki)
Viszont most az jár a fejemben hogy nyaraláson biztos bejött a szobámba amíg aludtam es csinált velem valamit, tekintve hogy egy pszichopata es utólag kiderült hogy volt olyan nő akit kikötözött es egyéb undorító dolgokat csinált vele.(pénzért vállalta a csaj)
Szóval undorodom magamtól is hogy ilyennel voltam beszélő viszonyban egy évig, hogy hozzam érhetett es ilyen kenyszergondolataim vannak.
Már felek metróra szállni, mivel régen ott is volt hogy direkt nekem nyomta magát valaki.
Már undorodom a férfiaktól, 2 éve nem tudok dolgozni(volt félretett pénzem meg szülőnel vagyok), egész nap a szobámban vagyok mert felek mindentől…
Mit lehet ezzel kezdeni?
Ha hozzáér valaki a kezedhez, arra nyilván nem ébredsz fel, de ha melledet vagy mást fogdosna azt észre vennéd.
Ez egy kényszergondolat, semmi több.
1: Most miért kell megijeszteni a kérdezőt? Nyilván felébred az ember főleg ha olyan helyekre nyúlkálnak.
A tudatalattid figyel az ilyenekre ösztönösen.
2: Aki magát isteníti az általában beszari és így kompenzál szóval nyugi.
Metróban, buszon meg én is nyomódtam már neki véletlenül embereknek, tiszta gáz volt de nem tehetek róla. Lehet rólam is ezt hitték 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!