A mai fiatalok miért vannak oda az értelmetlen dolgokért?
Főleg személyes Instagram oldalakon szoktam találkozni ilyen teljesen értelmetlen posztokkal (pl.: lefotóznak egy repedést az aszfalton) de hogy jobban megértsétek miről beszélek vannak oldalak több tízezer követővel amik számomra nonszensz tartalmakat gyártanak.
Talán a legjobb példa erre Instán a Mézga Géza Apokalipszis Szekta, ami a Mézga Családból tesz ki egy-egy jelenetet, majd ráírnak a képre valami szöveget és kész.
Szerintem ezek a posztok úgy születnek, hogy valami lecsúszott huszonéves benarkózva nézi ezt a mesét és tesz ki róla posztokat, mert szétkábítózva ez viccesnek tűnik de, hogy ezt minek követi 26 ezer ember az számomra felfoghatatlan.
Jól gondolod amúgy :d végig sem olvastam..de igen be narkozva egy utcai repedés is flash tud lenni.
Nekem mondjuk ilyeneket nem dobál ki, egy volt amin ki akadtam, hogy a nő felveszi hogy kiköpi a gec.it és ez lett most nagy divat instán…de már be állítottam hogy ilyeneket ne dobáljon azért..meg jelentetettem és ennyi volt.
Nem tudom, hogy ki emlékszik még a színes lépcsőjáró (bolondrugó, spirál) játékra. Gyerekként imádtam (90-es évek), hogy olyan szép színes, még se volt túl sok értelme ennek a játéknak. 😅
Kérdező, inkább vizsgáld meg a saját gyerek és tizenéves korodat. De mindig csak értelmes dolgokat csináltál?
Ui.
Szerintem ez a magyar neve amit kerestél, amit én is írtam itt a 9-es válaszomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!