Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nincs túllihegve...

Szerintetek nincs túllihegve ez a focis eset, hogy a kapus kivédte mind a két próbálkozását a szülinapos kisfiúnak?

Figyelt kérdés

Szinte felrobbant az internet, és mindenki szó szerint a kapus és az edző fejét követeli, nem egy szurkolótól láttam, hogy meg is fenyegették például a kapust, hogy lemennek, és szétverik.

Az én olvasatomban ez nagyon nagyon túl van lihegve, mivel a kisfiú MTK szurkoló, tehát alapból a Diósgyőr tett szivességet a lehetőség biztosításával.

Kivédte mind a két rúgást hát bumm, nagy dolog, így is tök jó élmény lehetett, hogy lehetőséget kapott, főleg, hogy nem lett volna kötelező az ellenfél csapatának ezt biztosítani.

Erre azzal van tele a Facebook, hogy a kapust megkéne lincselni, hogy milyen egy rossz ember, hogy mennyire elrontotta a gyerek szülinapját, hogy reméli majd az Ő gyerekét is terrorizálni fogják az iskolában.

Csak én nem tudom ezt mire vélni?

2023. márc. 14. 16:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%

Aztán ha meg hagyta volna belőni a gólt, a gyerek örökre kiábrándul a fociból, mert az általa csodált és nagyra tartott csapat kapusa még az ő gólját se tudta kivédeni…

Mégis mire fel rajongana tovább?

2023. márc. 14. 21:47
 12/18 anonim ***** válasza:

O mtk játékos

Eddig se a dvtk-ért rajongott

2023. márc. 15. 06:43
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is igazad van: nem egy cukormázas világban kell élni, és ezzt a hamis illúziót mutatni a pulyáknak. Nem sikerült aa gyeereknek a gól lvés, akkor nem sikerült, de legalább egy érdekes helyzetbe került. Ez is élmény tudna lenni neki, bárkinek, ha a mai magyar társadalom nem úgy közölné a dolgokat, hogy mindenkinek tökéletesnek kell lennie.
2023. márc. 15. 06:57
 14/18 Metionin ***** válasza:
61%
Vihar a biliben...hihetetlen, hogy mire van idejük az embereknek, kivédte igen, mert az a dolga és ha bubuka ezen bőg, akkor így járt. Fog majd még bőgni ha a szülők szerint csak az lehet élmény, ahol hagyják a kölköt "nyerni". Gondolom a kapusnak nem szóltak, hogy hallod engedd már be a labdát, mégiscsak perkáltak érte anyuciék.
2023. márc. 15. 13:12
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

A kapus meg magától nyilván nem vette észre, hogy az ellenfél 5 éves és mivel neki ez a dolga, kivédte

Hagyjuk már

2023. márc. 15. 20:27
 16/18 Metionin ***** válasza:
100%
Az lényegtelen, simán megeshetett volna a fordítottja is, hogy bemegy a labda és a gyerek azért bőg, mert ő nem úgy gondolta, azt várta, hogy majd vetődik a kapus, mert az a menő. Nem volt gondolatolvasó a pasas, valószínűleg úgy látta okésnak, ha nem engedi be a labdát, gondolom nem direkt kicseszni akart a gyerekkel. Abban a korban a franc se tudja előre, hogy épp miért fognak bőgni.
2023. márc. 15. 22:48
 17/18 A kérdező kommentje:

Befizették a szülei a kezdőrugás elvégzésére, amit elvégzett, a kapurarugás már csak "grátisz" volty kivédték, bőgni kezdett, amikor ez már nem is volt benne az "árban".

Hogy ezért pénzt kérni mennyire fair az egy másik dolog, de 8gyvis megkapta az ajándékát + a bónuszt, ha ez után sírt, az csak hiszti, semmi más.

Ez kb olyan, mintha azért bőgne, hogy befizették a szülei a McDonald's-ba 3 Sajtburgerre, de elbőgi magát, mert Ő még szeretett volna 2 Csibeburgert is :D

2023. márc. 15. 23:04
 18/18 anonim ***** válasza:

17 igen ezzel egyet értek.

Én a kapus helyében az elsőt kivédtem volna a másikat meg beengedtem volna azt csá.Így kell elkerülni a hisztériát

2023. máj. 16. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!