Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert van az, hogy az összes...

Miert van az, hogy az összes olyan férfiba belezúgok aki egy kis érdeklődést mutat és aki megnyugtat?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom az osszes olyan férfi aki eddig ott volt mikor sírtam és megnyugtatott azonnal elkezdtem vonzódni hozzá, de mar attól hasra esek ha valaki kinyitja nekem az ajtót vagy ha előre enged stb.

A masik, hogy az osszes orvosba belezugok aki meghallgat.

Lehet az az oka, hogy anyukámek elvaltak mikor kicsi voltam, és apámmal már évek óta egy szót se beszélek, és sose volt vele jó a kapcsolatom ezért mindenkiben ot látom? De miert, ha minden erőmmel azon vagyok, hogy ne olyan toxikus emberekhez vonzodjak mint ő vagy bárkihez aki rá emlékezteti?

Nem vagyok már kicsi, 20 éves vagyok és lány persze

2023. márc. 13. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Szeretet és önbizalom hiány miatt.. idővel meg fogod tanulni, hogy az első jó szó miatt nem szabad érzelmileg kötődni, mert így csak sérülsz majd.
2023. márc. 13. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez nem szerelem, csak hiány.
2023. márc. 13. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
Szóval aki nem olyan mint apád az tetszik?:d ez kicsit beteg nem gondolod? Mindegy inkább nem írok semmit…alapból is minden nő k..va csak az anyám nem, ahogy a mondás tartja :d
2023. márc. 13. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Apakomplekszus. Nem ritka lányoknál a te korodban.

Maradj a korodbelieknél, nem lesz egészséges, ha ez bevonz egy nálad jóval idősebb Pasast aki kihasználja a múltad okozta mentális gondokat.

2023. márc. 13. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
3 szerintem akkor anyád is, bocsi ezek a szomorú tények
2023. márc. 13. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
45%

Nyugodj meg, semmi gond, szívesen meghallgatlak!

Üdvözlettel:

Dr. Horváth András

2023. márc. 13. 22:20
 7/9 anonim válasza:
33%

én meg soha senkibe se zúgtam bele.

nekem pláne minden nő aki nem én vagyok az k@rvának látom.

neharagudj, de nőjj már fel! nem kell minden pasinak kitárnod a combjaidat.

szivet azért nem írok,mert azért az dúrva h te mindenkibe "belezúgsz" aki kedves veled.

a pasik ezért mutatják empatikusabnak magukat h övék legyen a nő .....

érted? ennyi évesen azért ezt tudni kéne.

2023. szept. 13. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:

"a pasik ezért mutatják empatikusabnak magukat h övék legyen a nő"

fúúúúj. Nem mind ilyen, van aki inkább morgós mackó, nem mutatja empatikusnak magát, csak mégis látszik hogy empatikus a zord álarc mögött, és amikor helyzet van ki is derül. Van aki meg fordítva.

2023. szept. 13. 21:45
 9/9 anonim válasza:
ja és minden nő k@rva aki halás egy csöppnyit is az empatikusság miatt, míg a saját női társaitól nem kap semmi emberséget sem.
2023. szept. 13. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!