Éppen ma kérdeztem meg a nálam 7 évvel fiatalabb öcsémet, hogy a 18 év alatti és az ő korosztálya miért nevet ki mindenkit ?
Érdekes választ kaptam! Szerinte azért ahogyan öltözködnek, beszélnek, beszéd stílusa miatt, akkor a haj miatt, a másik ember ruhája miatt. Egyszóval a kiváltó ok lehet akármi.
Nem értem, hogy jönnek pont az ilyen láma fejű kis sza…osok ahhoz, hogy akárkit is kigúnyoljanak.
Azért nevetnek, mert jókedvük van... még van mit enni... míg fel nem nőnek... amikor majd belátják, mennyire kegyetlen az élet. Ők is hamar megkeseredetté válnak.
2023. márc. 12. 07:16
12/20 anonim válasza:
Figyu, 1x az utcán egy hülyegyerek banda elkezdett röhögni rajtam a kalapom miatt.
Erre feléjük fordultam, és széles mosollyal elkezdtem feléjük sétálni jól kimért léptekkel. Tudod, mit csináltak? Elszaladtak. Na ezen meg ÉN röhögtem. Ennyi. 😊
2023. márc. 12. 07:20
13/20 Hans Pötterman válasza:
Gyerekek már csak ilyenek. Nem kell mellre szívni,majd kinövik. Én azért làtok sok rendes krapekot is. Én is azt mondom baromkodjanak még most fiatalon amennyit lehet,mert később màr felváltja a sok felelősség,teher,nyűg ami a felnőtt élettel jár.
2023. márc. 12. 07:30
14/20 anonim válasza:
Miért ilyenek a mai öregek?
2023. márc. 12. 08:13
15/20 anonim válasza:
Kérdező, ugye nem gondolod azt, hogy "bezzeg az én időmben más volt"? Mert akkor megmondom: ez nem a mostani fiatalok sajátossága. Aki régebben egy szemétláda volt, az akkor is bármit felhasznált oknak arra, hogy gyalázzon, vagy gúnyoljon másokat. Akik most szemétládák, azok most csinálják ugyan ezt. Remélhetőleg kinövik majd, ha meg nem, azok lesznek az igazi, nagybetűs Hulladék-emberek.
2023. márc. 12. 10:34
16/20 anonim válasza:
Ebben nincs semmi új. A 10-18 éves korosztály (a legveszélyesebb ebben a tekintetben) mindig is ezt csinálta. Aki nem azt tartja szem előtt és nem úgy öltözik vagy viselkedik, mint a divatmániás majmok, azt keményen megszívatták már az 1800-as vagy a ‘70-es években is.
2023. márc. 12. 13:39
17/20 anonim válasza:
Tényleg elég gáz,mivel a csapból is az "elfogadás" folyik minden téren. De régen is voltak bunkók,most is vannak.
2023. márc. 12. 23:10
18/20 anonim válasza:
Hiányzik a nevelés nekik meg egy kis katonai iskola meg punkaterápia
Bocsánat én is voltam kamasz
Rendetlenkedtem kaptam osztályfőnökit folyosón futottam cigiztem titokban stb...
De eszem ágában nem volt azért röhögni valalin mert csámpásan jár alacsony furcsán állnak a fogai kövér autista stb....
Ma meg már ha picit nem tökéletesen nézel ki a sok kis tini röhög rajtad az utcán
2023. ápr. 23. 10:00
19/20 anonim válasza:
A mai tinik fogyatékosak, ennyi. :)
2023. máj. 23. 18:28
20/20 anonim válasza:
Milyen érdekes ha valaki a fiatalokat szidja az oké de ha az öregeket az nem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!