Ha X munkatárs behozhatja a rokonát házastársát a munkahelyre, hogy megvárhassa, más munkatárs miért nem?
Van olyan nő itt akiért minden nap jön a férje. de mivel a férje már 14kor itt van, a nő meg 15kor végez így minden nap 1 órát itt dekkol benn a férje. Mintha itt dolgozna, mintha otthon lenne jön megy, fénymásol, telefonál, a konyhába bemegy -és ott se dolgozik.
Másik nőért 1x, azaz EGY alkalommal jött a pasija, leült az előtérben. ÉS a nőt másnap berendelte a főnök hogy ez nem váróterem, ide idegenek be nem jöhetnek....idegenek nem jöhetnek be, de azért egy idegen, itt nem dolgozó naponta teát főz a közös konyhában.
Erre tud valaki valami értelmeset mondani? Ezt el kell tűrni?
Vannak az egyenlők között egyenlőbbek.
Nem kell eltűrni, de csak óvatosan!
Tedd meg!
Nyomd fel annál aki nem engedi be a te rokonodat!
Természetesen így történt. A mindentudó kérdező természetesen mindent tűpontosan tud (ki, mikor, hánytól hányig, kit mikor rendel be a főnök stb.).
És mindezt minél erősebb szavakkal kell visszaadni, hogy pörögjenek a válaszok.
Mégis mit várhatunk az ilyen főnöktől? Hm?
Hát ez életem egyik maradandó élménye két munkahelyen is.
1, Aki bejárt rendszeresen az egy fiatal viking félisten volt, sikítoztak a kollégáim amikor jött a feleségéért és sóhajtoztak utánuk, hogy milyen szép pár. Amikor az én kedvesem jött, akkor meg megkérdezték, hogy miért vele vagyok, jobb lenne mással. Nagyon rosszulesett.
2, Az a tipikus intézzünk el mindent munkahelyen, pimasz vagyok de éppen ezért szeretnek típus járt a feleségéért. Használta az irodát (telefon, fénymásoló, pc) amennyi csak belefért. Neki elnézték, másokat meg kb boszorkányüldözésnek vetettek alá egy-két szívességért.
Úgyhogy igen, nem mindegy ki csinálja.
8.nak
Minek olvasod? Görgess tovább!
Egyszerű kivételezés, vagy az a hozzátartozó akinek ott szabad bejárása van valószínűleg a főnökkel is jóba van és ezért van neki minden is megengedve.
Ha a másik kollégádnak szóvá tették hogy miért várakozik ott a hozzátartozója akkor miért nem kérdezte meg hogy a másiknak akkor miért lehet? Ezeket a kérdéseket ott a főnöknek kell feltenni és nem itt a GYK-n ahol senki nem ismeri a munkahelyet meg az ottani körülményeket. Én is csak egyszerű kivételezést mondok erre mert mást nem tudok erre mondani.
Abba meg nincs semmi ha a főnöknek felteszitek a kérdést hogy akkor Ő miért mehet be?
Kezdjétek el dolgoztatni a férjet. Főzessetek vele kávét, küldjétek el a boltba tejért, ásványvízért, töltse fel a fénymásolót papírral, stb. Mondjátok neki, hogy azt hittétek itt dolgozik és azért jött nem reggelre, hanem délutánra dolgozni, mert ő a délutáni műszak. Azt kell mosolyogva mondani mikor megérkezik: "Á Péter, milyen jó hogy itt vagy, figyelj itt egy ötszázas, menj el a boltba, hozzál nekem 2 üveg szénsavmentes Szentkirályit, kiszáradt a torkom."
Utána ha nem akar menni, mondjátok neki, hogy azt hittétek itt dolgozik ő is. Ha a főnök nem veszi a poént, akkor meg meg kell mondani, hogy egy idegen jelenléte zavar titeket a munkavégzésben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!