Szerintetek nem ciki egy kicsit óvónőként mindent mutatós bikinis képeket kirakni facebookra?
Figyelt kérdés
Olyan bikiniben, amelyben kibuggyan a mell alja, szexin bepózolva...
Szerintetek ez nem túlzás? Amúgy is az, de óvónéniként meg pláne az szerintem. Egy ismerősöm ez, nem a gyerekem pedagógusa(nincs is gyerekem).
Csak hát ez a profilképe és kb az összes szülő, apuka, vagy esetleg gyerek is láthatja. Nem ciki ez?
2023. márc. 10. 00:52
22/32 Metionin válasza:
Hát figyelj, a facebook az magánélet, szórakozás, a munka meg munka. Gondolom munkába nem dobja ki a mellét. Addig meg azt csinál, amit akar. Én inkább azt nem értem, a szülők minek jelölgetik be az óvónénit meg minek nézegetik a fészbukját. Vagy a hölgy csinálhatna egy külön munka profilt, amivel csak a szülőkkel tartja a kapcsolatot, ha már újabban ez a szokás, a magánjellegű dolgait meg rakja a privátra aminek a szülők és egyéb munkával kapcsolatos emberek nem ismerősei. Sok emberekkel dolgozó tanár, orvos, védőnő, ügyvéd, kozmetikus stb. pl. így csinálja.
23/32 anonim válasza:
Szerintem nem.
Pont az ilyenek miatt nem szoktam visszajelölni munkatársakat, random embereket.
Neki se kéne visszajelölni a sok anyakocát, és nem tárgyalnák ki a képeit. Amúgy meg óvónő..már ilyen fiatal gyerejek is facebookoznak?
24/32 anonim válasza:
Az óvodások tudtommal nem facebookoznak.
25/32 anonim válasza:
Hmmm. Aki pl. anyakocának hívja a kisgyerekes anyukákat, abban akkora tisztelet van a nők iránt, hogy egész életében incel marad és legnagyobb öröme az életben az lesz, ha az ilyen óvónénik, stb., foglalkozástól függetlenül, szexinek gondolt képeire recskázik. 😁
26/32 anonim válasza:
26 nőként szerintem nem vagyok incel, és recskázni se tudok. De majd a kedvedért f4szt növesztek, jó?
27/32 anonim válasza:
26 azok vagytok, aprópénzért és juttatásokért szültök mint a cigányok, majd a tv előtt szart zabálva híztok mint a disznók miközben egy gyereket nem vagytok képesek rendesen felnevelni.
28/32 BlackSword válasza:
Na, aztán a linket meg a postás hozza???
29/32 anonim válasza:
Ha a hímeknek nem kötelező strandon derék fölött ruhát viselniük akkor az egyenjogúság miatt a nőknek se kötelező. Nemi diszkrimináció? Így nem bukkan semmi se elő semmi alól. Esetleg csadort kéne hordani?
30/32 robetko válasza:
Instája van a csöcsös óvónéninek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!