Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem ciki egy...

Szerintetek nem ciki egy kicsit óvónőként mindent mutatós bikinis képeket kirakni facebookra?

Figyelt kérdés

Olyan bikiniben, amelyben kibuggyan a mell alja, szexin bepózolva...

Szerintetek ez nem túlzás? Amúgy is az, de óvónéniként meg pláne az szerintem. Egy ismerősöm ez, nem a gyerekem pedagógusa(nincs is gyerekem).

Csak hát ez a profilképe és kb az összes szülő, apuka, vagy esetleg gyerek is láthatja. Nem ciki ez?

2023. márc. 10. 00:52
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Fiatal, 27 éves nő az alanyunk.
2023. márc. 10. 00:52
 2/32 anonim ***** válasza:
36%
Mindenkitől gáz az ilyen
2023. márc. 10. 00:55
 3/32 anonim ***** válasza:
31%
Egy bizonyos IQ szint alatt nem feltűnő. Felette viszont ultraciki.
2023. márc. 10. 01:19
 4/32 anonim ***** válasza:
73%

Tudom hogy az ilyen dekoltázsos képkirakás a világ vége sokaknak, és egy trendike téma, amire mindig lehet panaszkodni, de legyünk racionálisak: a munka és a magánélet két külön dolog. Nagyon veszélyes elindulni azon a lejtőn, hogy ki mit engedhet meg magának a szabadidejében, és mit nem.

Nem lehet elvárni senkitől, hogy az egész életét a munkájához igazítsa, pláne, ha nem ütközik semmilyen szabályba vagy törvénybe az, amit csinál. Pont.

Ez csakis és kizárólag akkor lenne probléma, ha a dekoltázsos, meg bikinis képei közé berakna néha képeket a gyerekekről is. Ha nem rak, akkor mindenki törődjön a maga dolgával. Az házas családapák gondolom túl fogják élni, ha látják az ismerősöd instáját, az óvodás korú gyerekek meg alapból nem használják felügyelet nélkül az internetet.

2023. márc. 10. 02:03
 5/32 anonim ***** válasza:
49%
Ma már minden mindegy, hisz mindenkinek mindent lehet, úgyis egy minta kereszténi ország vagyunk...
2023. márc. 10. 05:47
 6/32 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nincs ezzel semmi bajom. Ha mindenki pakolja az ilyen képeket akkor ő miért ne csinálhatná? Egy ovis gyerek szerintem nem fogja a közösségi médiát bújni (jobb esetben), de ha mégis megtenné akkor sem érdekelnek a nők egy 6 évest.
2023. márc. 10. 06:26
 7/32 anonim ***** válasza:
75%
Mivan irigykednek az elcsúnyult elhízott anyukák? :D
2023. márc. 10. 06:32
 8/32 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem vagyok anyuka (amúgy elhízott sem), csak nem pakolok ki csöcsös képeket.
2023. márc. 10. 06:33
 9/32 anonim ***** válasza:
31%

Alapból gáz, de sokaknál ez a szint. Valahol, valamiben kompenzálni akarják a saját önértékelési problémájukat.

Jelen esetben biztosan sok apuka jár majd szülői értekezletre, vagy a gyerekért az oviba. Viszont ezzel csak az a baj, hogy az óvónéni nem ezzel fog tiszteletet, elismerést kivívni magának.

2023. márc. 10. 06:34
 10/32 A kérdező kommentje:
Nem irigykedek, csak tényleg gáz. Főleg a “nép embereként”, aki emberekkel foglalkozik és csomó ismerőse van. Egy orvostól, tanártól, vagy politikustól is kellemetlenebbnek tartanám, holott szerintem mindenképp kellemetlen.
2023. márc. 10. 06:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!