Gonosz dolog örülni rossz emberek halálának?
Például aki drogozott, ivott, verte a feleségét, és a gyerekeit, majd rákban meghal.
És olyankor némelyek (mondjuk a szenvedők) arra juthatnak, hogy "basszus, hihetetlen de én most boldog vagyok, hogy halott, jobb a kedvem".
A téma Stephen King egyik sötét regényében jött fel csak más esetben, ahol az egyik szereplőnek pont emiatt volt lelkiismeret furdalása, mert örült a testvére halálának, akit már megvetett.
Szerintem nem.
Engem feldobott, mikor megtudtam, hogy meghalt a volt matektanárom 40 évesen, akármilyen csúnyán hangzik, utána tudtam csak lezárni azt a szakaszát életemnek 30 évesen.
Pofára osztályzott, szívatta a fiúkat, több ember életét eléggé megnehezített, volt, akit megbuktatott, és utána abba is hagyta a tanulást.
Mi apámmal pezsgőt bontottunk, amikor a nevelőpapa megdö... elhalálozott.
Egy igazi barom volt, lelki terrorban tartotta mamámat, apámat is gyerekkorában, engem volt, hogy megütött 4-5 éves koromban, mert olyan kedve volt.
Nagyanyám vígözvegy lett. Tagadj persze, de rendesen kivirult, mióta kinyúlt az öreg.
6 annak a hibája volt ez aki befogadott ilyet az életébe.
Nem a verőemberek a hibásak akik ütnek vernek hanem azok akik ezt végignézik szó nélkül.
Amugy lehet örülni szerintem is rossz emberek halálanak. Mivel érdekes de mindig a jók mennek el. Ritka ha rosszak
"Nem a verőemberek a hibásak akik ütnek vernek hanem azok akik ezt végignézik szó nélkül."
Ja, persze, mindjárt meg is sajnálom szegény verőembereket :D
Az ilyenek betegek.
De aki jozan ertelmes az nem él ilyennel, es az nem hagy egy 4-5 évest verni!
Nagyobb bántalmazó egy olyan anya aki elnézi a bántalmazást a piálást mint az aki sérult beteg bántalmazó.
A legnagyobb gyerekveszélyeztető is aki nem ment ki ebbol gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!