Az rossz dolog,hogy élvezem az életet miközben a körülöttem lévők tele vannak problémával?
Szerintem egy szintig teljesen oké…
Mindenkinek vannak saját problémai amikre fókuszálni kell…
S akkor tudsz igazán segíteni másoknak ha már magadat “megsegítetted” a terveid pedig a te privát életed amihez senkinek semmi köze és így a legjobb azokat minnél kevesebbet vagy eggyáltaán nem emliteni másoknak pláne azoknak akik televannak gondokkal…
Szerintem tejesen rendbenvan ez igy
Nemhogy rendben van, ez egyenesen dícséretes! Mások problémáit pedig nem Neked kell megoldanod. Benne van a nevében. MÁSOK problémája. Épp elég, ha a sajátjaiddal foglalkozol.
Természetesen ha kérnek tőled valamilyen támogatást, segítséget, az oké. De nem gondolnám, hogy a Te feladatot megoldani ezeket. Más segíteni, és más megoldani.
Az a baj,tényleg nagy problémák,főleg egészségügyi.
Vannak kiborulásaim,traumáim, meg ilyesmi, de ugyanakkor azt érzem,hogy legbelül leginkább békés vagyok meg optimista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!