Aki már adócsalásban is utazott, az miért problémázik piti dolgokon?
Egy ismerősöm egyszer számlagyáras csalásba akart behúzni, mert olyan hülye volt hogy azthitte, ez ahogy ő mondogatta hogy ez csak jogi kiskapu.
Mondtam neki hogy haver ez üzleti méretű adócsalás, erre még engem nézett hülyének, hogy "Jó hát a te dolgod ha neked úgy jó hogy ilyen sok adót fizetsz be a vállalkozásoddal, akkor a te dolgod mi csak segíteni akartunk"
Pár hónap múlva hajnalban lopogtattak a NAV osok és a feleségét börtönbe vitték.
Ugyanez az ember most 10 év múlva, így mondja hogy "jaj mennyi most a felmondási idő munkahelyeken" mert nem tudja merjen jelentkezni mert van lehetőség külföldni munkára hamarosan és akkor nehogy ne tudjon felmondani.
:D
Meg hogy nem dolgozott fél évet és úristen most ezt hogy fogja megmagyarázni?
Hát basszus nem értem, adócsalásban volt, de fennakad azon hogy felmondhat e egy munkahelyen meg hogy mit hazudjon egy önéletrajzba???
XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!