Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan látod ezt?nagybátyám...

Hogyan látod ezt?nagybátyám jól látja?

Figyelt kérdés
apum testvére nagybátyámék hívők, megtért keresztények 13 éve. én 19 /F éves vagyok. beszélgettünk mikor náluk voltam. (évente 1x ha elmegyek) . beszélt nekem arról hogy életünkben a legfontosabb hogy megtérjünk. hogy megbánjuk bűneinket mert nem azért születünk hogy ki éljük a világ adta gyonyoroket, hanem hogy rá jöjjünk ez a világ a Sátán világa és itt semmi sem örök.. hanem térjünk meg hogy halálunk után a mennyben jussunk. mondta itt is lehetünk boldogok Isten vezetése alatt; házasság, család, jó munkahely, nyaralás, ez mind Istentől van... azonban javasolta nekem; ne bulizzak, mert a buli világi hely, és aki a világot szereti az Isten ellensegeve válik mivel megvan írva; ne szeressétek a világot mert ami a világban van a szem és a test kívánsága. és mondta hogy a szex is Istentől van de házasságra korlátozta. azon kívül bűn még akkor is ha barátnőmmel nem vagyok házas.... és mondta nagyon félt engem, és hogy álljak le hagyjam abba a bulit terjek meg mert ha meghalok nem akarja hogy az Örökkévaló pokolba szenvedesbe kerüljek mert bűnös vagyok én értem is meghalt Jézus, én értem is eletet adta az Úr Jézus. de ha továbbra is bulizgatok, házasság előtt szexelek az Úr ellen szegülök ami a pokolba vezető út.mert ő szerinte e világi életünk semmit se ér, mert elmúlik ez nem fontos a földi élet, az a fontos hogy oda át hova kerülünk örök menny vagy pokol mert ott örökké élünk majd és nem mindegy hol.... de én nem érzem magam bűnösnek úgy gondolom.ember vagyok hibázok. és úgy gondolom hogy bulizok természetes dolog fiatal vagyok..különben nem bantok senkit és nem artok másnak, kedves vagyok. nem vagyok ittas de drogos. nem teszek kart másnak élni meg kell én így gondolom és szerintem az "Isten" lássa hogy nem bántok mást. élni meg kell.
2023. márc. 7. 05:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na most akkor 19 éves vagy, vagy 23? Minden esetre elég életszerűen hozod a fogyatékos figurát.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..

2023. márc. 9. 06:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Élj úgy ahogy akarsz
2023. márc. 9. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem írnál ki kétnaponta egy kérdést a valláskárosult "ismerősödről", "rokonodról", stb, nagyon megköszönném.

De most komolyan, mi a célod? Ideböfögsz az Emberek kategóriába valami agyament térítős dumát, mintha hinni akarnál benne. Mindezt meg úgy, hogy egy normális ember csak fogja a feját, hogy még ma is vannak emberek, akik valósnak tartják ezeket a korlátozó, s kifejezetten káros tündérmeséket.

Régen volt egy hasonló kérdező, de az elvileg már kilépett a hitgyüliből. Kövesd te is a példáját.

A véleményem még mindig ugyanaz, mint itt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

2023. márc. 9. 10:15
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Az idegeidnek is jót tesz ha továbbgörgetsz egy nem tetsző kérdésnél!

2023. márc. 10. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!