Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen esélyeim lennének, ha...

Milyen esélyeim lennének, ha visszautaznék az időben a Római Birodalomba, nagyjából az i.e. 50-es évekbe, a gall háborúba? (Modern felszerelés nélkül.)

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy oda és vissza vagyok a Római Birodalom i.e. 100. és i.sz. 68. közötti időszakáért. Olvastam Julius Caesar - Gall háború című művét, illetve: Graves - Én, Claudius-t is, többek között.

Testileg 182 cm vagyok, és sajnos nagyon kövér, 131-132 kilós (teli bendővel).

Leginkább a hasamon látszik a kövérségem, viszont van némi izmom is, például a bicepszem viszonylag tűrhető/nagy.

Mivel/milyen szempontokból voltak nálam keményebbek/erősebbek/szívósabbak az ókoriak? Nyilván, nem lehettek annyira elhízva, gondolom, de ez csak egy dolog.

Az is egy tény velem kapcsolatban, hogy súlyosan beteg vagyok pszichésen, gyerekkorom óta (időszakosan) gyógykezelés alatt állok. (Paranoid skizofrénia, szorongásos zavar és autizmus.)

Mindettől függetlenül, kíváncsi vagyok...

#Római Birodalom #utazás az időben
2023. márc. 2. 18:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmi esélyed nem lenne, mert

1. Nem beszéled a nyelvüket. (Ha tanultál is latinul, nem tudnád kellően használni.

2. Nincsen a kor számára fontos tudásod.

3. Nincsen a kor számára megfelelő harci képzettséged (vagyis inkább semmilyen).

4. Rossz fizikai állapotban vagy.

5. Rossz szellemi állapotban vagy.

2023. márc. 3. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!