Lányok járnatok olyan férfival aki nem tud spórolni, és rendszeresen "veri a hónap vége"?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy a cigaretta, és az alkohol is aktív része az életének ez mellett. Mit gondoltok az ilyen férfiakról? Mennyire különbözik tőletek ez az életmód?2023. márc. 2. 15:07
11/14 anonim válasza:
10, nagy megfejtés, vannak ilyen és vannak olyan emberek. Hajjaj.
A kommentednek akkor lenne tartalma, ha az derülne ki, hogy akik azt mondják, hogy kizáró ok, mégis összejönnének ilyenekkel.
12/14 anonim válasza:
Nem. Csak hasonló értékrendű emberrel állok le. Márpedig én mindig is tudatosan bántam a pénzemmel, nálam sosincs olyan, hogy hóvége, és mindig van egy cél, amire gyűjtök, kamatoztatom a pénzem, kihasználom az adódó lehetőségeket.
14/14 anonim válasza:
Én is hanyagoltam már első randi után ilyen figurákat. Azt fogják fel nehezen az incelek itt, hogy igen, számít a pénz egy kapcsolatban, de pont annyira csak, hogy valakivel értelmes jövőt lehessen tervezni. Ehhez hozzatartozik az is, hogy bármennyit keres is, tegye félre amit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!