Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A konditermekben a recepcióban...

A konditermekben a recepcióban általában mindig dekoratív lányok, vagy pedig kigyúrt jóképűbb csávók vannak. Nem ciki odamenni elhízott, és egyáltalán nem jóképűként, és csináltatni egy konditerem bérletet?

Figyelt kérdés
Nem gondolják azt, hogy hogy lehet így kinézni, ez tök gáz, ezen még a konditerem sem segít?
2023. febr. 25. 19:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem gondolják azt. Nagyon rendesek a dolgozók.

A gond inkább a kondiba járókkal van. Engem pl mindig lestek. Kibeszéltek (az "újonc" néven emlegettek, EZ új itt stb). Ellenszenvesek voltak. Próbáltam inkább olyan időszakban menni, amikor üresség volt. Végül inkább nem mentem. Nőket nem is láttam magamon kívül, csak a full kigyúrt pasik feleségei voltak ott a falat rámasztani néha.

Mint valami megszokott társaság, amibe belerondítottam, hogy "oda pofátlankodtam".

2023. febr. 26. 07:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Már csak azért sem gondolják ezt,mert a vendégekből élnek.Másrészt, akiben van még egy kis jóindulat a mai világban,az nem cinikus,hanem inkább elismeréssel tekint egy kövér emberre,aki tenni akar magáért.
2023. febr. 26. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez az adott pultos személyiségétől függ. Jobb esetben, jobb helyen tisztában vannak vele, hogy a konditerem arra való, hogy valaki ott edzzen, ezáltal egészségesebb legyen. Ahova én jártam kondiba covid előtt, tök jó fej és aranyos volt az összes recepciós mindenkivel (a 150 kilós muksóval és velem, az akkor 156 centihez 100 kilós nővel is) - sőt még biztattak is minket.
2023. febr. 27. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!