Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utasított vissza egy...

Miért utasított vissza egy remek üzleti ajánlatot ilyen alpári stílusban?

Figyelt kérdés

Egy remek cégben dolgozom, ahol mindenki fejlődni tud, és erre kínálok lehetőséget másoknak is, ezért ráírtam több emberre is, hogy esetleg érdekli-e őket egy ajánlat.

Egy fickó pedig küldött egy hangüzenetet amibe belefingott, meg mégegyet amiben nevetett.

2023. febr. 25. 18:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Miből gondolod, hogy visszautasított?
2023. febr. 25. 19:00
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem volt olyan remek az ajánlat.
2023. febr. 25. 19:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindenki utálja az MLM ügynököket
2023. febr. 25. 19:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont így szoktak hangzani az MLM vagy piramisjátékok is, csak épp taszítja az embereket az ilyen semmiből való remek ajánlattal megkeresés, meggyőzés, tukmálás.

A világ nem ilyen. Te senkinek nem kínálsz fejlődési lehetőséget, mert aki elveszi a munkádat az a konkurenciád, és aki jobban csinálja nálad az fenyegető veszély a megélhetésedre. Ha bárkit megkeresel bármilyen ajánlattal, az a saját célod és nyerészkedésed érdekében történik, nem a felebaráti szeretet vezérel hanem a pénz, a teljesítménybér, a bónusz, a jutalék, hogy hajts be magad alá és a 'cég' ügyfelévé a sok balekot. Ezt a másik oldalon is tudják. Minden újszülött, naiv emberrel el lehet egyszer játszani a messiást és behúzni egy ilyen dologba. De aki egyszer megtapasztalta ezeket, már csak nevetni tud a dolgon.

2023. febr. 25. 19:13
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Baromi nagy bunkóságnak tartom azt ha valaki kéretlenül ad nekem pénzügyi tanácsokat. Ha annyira tuti akkor csináld egyedül, hagyj ki engem belőle és éld a milliomos életedet!

Nálam a pénzügy tabu. Mit szólnál hozzá ha az ismerőseid nap mint nap erőszakosan rád írnának, hogy pénisznövelő kenőcskereskedésbe vághatsz bele?

2023. febr. 25. 19:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, van néhány szexuális tanácsom. Tudom, hogy szükséged van rá, és nagyon jól jönne neked, megoldaná a problémádat. Végre felállna.
2023. febr. 25. 20:39
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkit dob fel, ha azt érzékeli, hogy nyíltan hülyének próbálják nézni.

Nem bonyolult!

2023. febr. 26. 20:35
 8/17 anonim ***** válasza:
69%

Volt egy kolleganőm, bármikor tudtunk beszélni, bár sose voltunk jóban. Nem is volt egy észlény. Na ez az idióta szombaton reggel hétkor azzal ébresztett engem, hogy van egy ilyen szuper amway mlm ajánlata. szerinted hova küldtem?! Még ha akartam volna is ilyen szarságban részt venni, pont nem egy ilyen idiótával.

Te sem vagy különb, gondolom. Nekifutásból kéne téged tökön rúgni.

2023. febr. 26. 20:58
 9/17 Király vok de te is 2 válasza:
100%
Bocs peti nem akartam:)
2023. máj. 16. 21:20
 10/17 anonim ***** válasza:
Mert nem verhetett pofa'n, mert próbáltad valami MLM szrba berángatni. Engem csak 1x szoktak az ilyenek felhívni, aztán belátják, hogy engem nem kéne többször felhívniuk. Pedig sose mondok/csinálok/ígérek semmi csúnyát, veszélyeset vagy illetlent.
2023. aug. 17. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!