Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagy gáz, ha állást keresek...

Nagy gáz, ha állást keresek és eddig már 90 helyről utasítottak vissza?

Figyelt kérdés

2023. jan. 29. 18:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a végén senkit nem fog érdekelni, elég, ha egy helyen befutsz majd.
2023. jan. 29. 18:50
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Jack Ma Kína leggazdagabb embere, és őt is elutasították mindenhol. Engem az ő története motivál, ha visszautasítanak.
2023. jan. 29. 18:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az lenne gáz, ha nem próbálkoznál.
2023. jan. 29. 18:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt lehet visszautasítani aki próbálkozik.
2023. jan. 29. 19:01
 5/17 anonim ***** válasza:
SOkat tudnék erről mesélni: a lényeg, hogy nem gáz. Ahova tudod, külld el, jelentkezz, menj felkészülten az állásinterjúkra. Ne add fel:)!
2023. jan. 29. 19:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Pár munkahelyem nekem is volt már.
2023. jan. 29. 20:04
 7/17 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el. Előbb utóbb, biztos találsz állást. Viszont, gondolkozz el rajta, hogy megmutatod az önéletrajzodat valakinek, aki átnézné, mert lehet, hogy az nem szimpatikus nekik, nem pedig te magad.

Sok sikert kívánok Neked, és remélem minél hamarabb össze jön egy munka!

Ne csüggedj!

2023. jan. 29. 22:17
 8/17 anonim ***** válasza:
Tedd ki az eletrajzod a profession-re. Igy teged fognak keresni az ajanlatokkal.
2023. jan. 29. 22:59
 9/17 anonim ***** válasza:

Visszautasítás alatt azt értjük hogy nem kerestek vagy voltál 90 állásinterjún ahol nem vettek fel?A második lehetőség rosszabb,szégyenkezni nincs értelme mert ez van,de az biztos hogy valami nincs rendben nálad.

Pályakezdőként elképzelhető ilyen nehézség de betanított munkákra is be lehet kerülni pályakezdőként,valami gond van ha 90 helynél nem jött össze.

2023. jan. 30. 00:26
 10/17 A kérdező kommentje:

A 90-ből 7 helyre hívtak be interjúra.

Néhány helyről visszaírtak, hogy köszönik a jelentkezést, de nem kerültem kiválasztásra. A legtöbb helyről meg semmit sem jeleztek vissza.

Jelentkeztem a végzettségemnek megfelelő helyekre és betanított munkákra is. Ismerős is próbált protekcióval bejuttatni egy céghez, sikertelenül.

2023. jan. 30. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!