Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha szolgáltatást veszek...

Ha szolgáltatást veszek igénybe garantáltan becsapnak. Ez néha már nem katasztrófa, hanem röhejes. Hogyan tudnám megállapítani, hogy melyik tulajdonságom miatt rí le rólam, hogy velem ezt meg lehet tenni?

Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 10:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, hogy hazudsz, mert egy pár napja olvastam szinte szóról szóra pontosan ugyanezt.
2023. febr. 23. 20:45
 12/16 anonim ***** válasza:
És mi lenne,ha ilyen esetekben rendesen kicsapnád a balhét? Mert van,hogy csak úgy lehet érvényesülni.A "szakemberekkel" egyébként sokan szívnak,sajnos nehéz jót,és becsületest találni.
2023. febr. 24. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Amit itt leírtál, annyi bosszúság szinte mindenkinek kijár az életben, ráadásul nem is kellene feltételezni, hogy szándékos félrevezetés van mögötte. Elsősorban fejben van a probléma nálad.
2023. febr. 24. 11:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Ezért tettem fel a kérdést. Tudom, hogy a baj velem van, de nem hiszem, hogy teljesen általános lenne, hogy szó szerint minden esetben komolyan átvernének mindenkit.
2023. febr. 24. 11:37
 15/16 anonim ***** válasza:

"szó szerint minden esetben komolyan átvernének mindenkit"

. De ez nem igaz, és Te is csak néhány példát hoztál fel több évnyi időitervallumból..

Átvernek a fűtésszámlával? A fodrásznál? Minden alkalommal a bankban? Vízezett benzint adnak el neked, vagy adnak el rossz helyre vonatjegyet? Sorlhatnám tovább.

Nekem tegnap lejárt tejet adtak el: emellett adtak egy rakás jó minőségű friss terméket olcsón, és előtte nem adtak lejárt tejet. Erről beszélek, hogy fejben van a probléma, hogy az ember mit vesz észre.

2023. febr. 24. 12:24
 16/16 A kérdező kommentje:

Fenntartással elhiszem, hogy az átveréseket veszem észre.

A gáz számla általában rendben van. A vízzel azonban rendszeresen van gond (fél évente reklamálják a már befizetett számlákat, olyankor olyan szintű anyázást rendezek, hogy tavaly már fel akartak jelenteni).

Mivel ritkán járok fodrászhoz nem tudom, nem vagyok hajlandó foglalkozni vele.

Bankban? Igen. Olvasd el a szerződést. A bank bármely pontját, bármikor egyoldalúan módosíthatja, tehát maga a szerződés csalás.

Vizezett benzint évente 3-4 alkalommal

Vonatjegyet még nem, de távolsági buszjegyet igen, bár ritkán használom, mert két fő+kutya jelentősen olcsóbb az autó

2023. febr. 24. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!