Ha a Z generáció (mai tinik) teljesen elfogadták az LMBTQ-t, akkor ez azt jelenti, hogy ők már érzékenyítve fogják nevelni a gyerekeiket?
Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 16:48
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
12 szavazat
1/7 anonim válasza:
"Ha a Z generáció (mai tinik) teljesen elfogadták az LMBTQ-t"
Ebben a formában ez a feltételezés nem állja meg a helyét. Nem egységes a megítélése az LMB, a T és a Q résznek sehol se, még egy adott generációt belül se.
"ők már érzékenyítve fogják nevelni a gyerekeiket?"
Mi az, hogy érzékenyítve? A szülők jellemzően a saját értékrendjüket adják át vagy legalább mutatják példának a gyerekeiknek, ez egy elég általános dolog.
2/7 anonim válasza:
Erős túlzás, hogy teljesen elfogadták. Én ismerek nem is egy homofób kamaszt. Nyilván ők nem fogják elfogadásra nevelni a gyerekeiket, kivéve ha idősebb korukra megváltozik a gondolkodásmódjuk. Egyébként nem csak neveltetésfüggő, hogy ki mennyire lesz elfogadó. Engem elég homofób, rasszista, bigott család vett körül gyerekkorom óta, azok a fajta keresztények, akik szerint minden más világnézet és vallás hülyeség és/vagy az ördög műve a sajátjukon kívül. Sokáig én magam is ilyen voltam. Az segített kitágítani a látókörömet, hogy fiatal felnőttként elég sok különféle háttérből származó emberrel megismerkedtem és nagyon sokat tanultam az ő élettapasztalataikról. Az elfogadásra nevelés és az "érzékenyítés", ahogy te nevezed, inkább ahhoz adhat egy jó alapot, hogy már a gyerekek se szekálják egymást az iskolában és ne okozzanak életre szóló töréseket az olyan társaiknak, akik valamiben mások, mint a többség.
3/7 anonim válasza:
Változó. Van olyan ismerősöm aki így neveli a gyerekeit
4/7 anonim válasza:
Hát ha a mai fiatalok képesek pasi/csaj miatt leszurni egymást vagy a cipotalupkat nyalogattatni és kozben felveszik videóra vagy épp az öngyilkosságba kergetik a másikat, akkor kétlem.
5/7 anonim válasza:
Inkább azt mondanám, hogy nem az a csípőből elutasítás lesz, hanem az átgondoltság.
6/7 anonim válasza:
Jelenleg már az is pozitívum, hogy ha akarnak majd gyereket...
7/7 anonim válasza:
vegyes, de nagyonn %-ban.
csak az érzékenyítés szó nagyn idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!