Tényleg ezek a dolgok zavarják a mai fiatalokat leginkább?
Hát... ha egy reprezentatív felmérés ezt mondja, akkor kétlem, hogy az internet pöcéje igazabb lenne a kérdést illetően:D
De amúgy mint célcsoportba tartozó, igen, csak megerősíteni tudom.
Szeirntem amúgy aécltalanság együttjár a bizonytalan jövővel. Márpedig a mi jövőnk komolyan fenyeget minden alapot.
Minek halmozzak fel nagy pénzeket, ha egyszerűen képtelenség annyit felhalmozni amiből tudok venni egy házat?
Minek tűzzem ki, hogy legyen egy szép nag yházam, ha a klíma szétbarmolja az egészet és max kaktuszt fogok tudni termeszteni a kertben?
Minek csináljak gyereket, ha túlnépesedés van? Oké, a helyi reprodukciós rátán segítnei kell, de... minek csináljak gyereket, ha az állam keresztbe tesz benne?
A régi értékek, régi célok űzése nem működik. Régen egyértelmű volt, hog yjó ötlet a saját ház, jó ötlet a gyerek stb... most ez korántsem ilyen egyértelmű. Akkor mi legyen?
Igen, sajnos ezek a dolgok, tavalyi évben függetlenedtem 22 évesen szüleimtől, hiába keresek viszonylatban eleget, az infláció lehetetlenné teszi, hogy komolyabban esetleg félre tegyek/ jövőre gondoljak jobban.
A céltalanság szintúgy, van pár dolog amit szívesen csinálnék, de amennyi fizetésem lenne velük, sehogy nem élnék meg, emellett ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!