Azok, akik a saját hibáikra külső okot keresnek, el is hiszik, a saját érveiket, vagy csak a saját szégyenük palástolására, másokat akarnak erről meggyőzni?
Figyelt kérdés
Gondolok olyanokra, mint:
Nem dolgozom, mert lehetetlen az emberekkel kijönni és mindenhol bántanak.
Alkoholista vagyok, mert egy nő megbántott 20évvel ezelőtt.
Elhíztam a terhesség miatt és most a gyerekkel járó sok nyűg miatt nincs időm magamra.
Hazudok a páromnak magamról, mert amikor a korábbiaknak önmagamat adtam, nem kellettem senkinek.
Stb.
2023. febr. 19. 11:46
2/2 anonim válasza:
Empátiát keresnek. Az összes panaszkodó ember azt keresi. Ez egy értékes figyelem, kár, hogy nem ismerik fel, hogy a sikerrel járó figyelem sokkal értékesebb és nem lehúzza az egész környezetet hanem még emeli is. Soha nem is jönnek rá, hiszen a világ összeesküdött ellenük meg amugy sincs rá hatásuk ugye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!